Adevărul despre misiunea Babei Vanga. De ce nu se mai nasc clarvăzători înzestrați cu puteri deosebite?

Adevărul despre misiunea Babei Vanga. De ce nu se mai nasc clarvăzători înzestrați cu puteri deosebite?
Foto: captura video.

Se nasc tot mai puțini clarvăzători puternici în epoca actuală. În același timp, tot mai puțini oameni sunt dispuși să îi asculte, în contextul în care lumea este plină de presupuși oameni înzestrați cu capacități extrasenzoriale, explică parapsihologul Andrey Harris.

„Clarvăzătorii cu adevărat puternici, de nivelul lui Baba Vanga nu se mai nasc și există o explicație pentru aceasta. Acești oameni sunt într-adevăr trimiși pe lume de „puteri superioare”, cu o misiune specială: să transmită omenirii cunoștințe importante, avertismente care să nu-i îndepărteze de la drumul cel bun”, spune Harris potrivit romaniatv.net.

În zilele noastre, clarvăzătorii falși ajung cu ușurință în prim-plan. Magicieni, cititori de tarot, numerologi, clarvăzători și vrăjitoare au inundat întregul internet. În același timp, încrederea în magie și văzători este în scădere, a devenit mai dificil să se transmită omenirii mesaje profetice, deoarece lumea comună se dezvoltă pe principiul individualismului egoist.

Cum recunoști „ghicitorii” falși?

Parapsihologul spune că „ghicitorii” falși pot fi recunoscuți cu usurință după modul în care se îmbracă și vorbesc. Cei falși au o viață socială neîmplinită și vorbesc foarte mult despre calitățile extrasenzoriale cu care ar fi înzestrați, iar cei adevărați sunt oameni de succes, cu educație aleasă și nu fac referire la calitățile pe care le posedă.

Urmăriți B1TV.ro și pe