Adolescentul român Marius Mabda cucerește inimile și la „America’s Got Talent” (VIDEO)

Adolescentul român Marius Mabda cucerește inimile și la „America's Got Talent” (VIDEO)
Darius Mabda, marele câștigător de la „Românii au talent”, sezonul 12. Cu ce număr a impresionat tânărul o țară întreagă. Sursa Foto: Facebook/ Romanii au Talent

Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a exclamat Howie Mandel după prestația recentă a adolescentului din România, Darius Mabda, la „America’s Got Talent”(AGT).

Darius Mabda, în vârstă de 14 ani, i-a impresionat pe jurații faimosului show TV de peste ocean, Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum.

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a adăugat Simon Cowell, conform Știrilor ProTV.

Darius Mabda a câștigat și în sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent” de anul trecut

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a aplaudat Heidi Klum în picioare.

În sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent” de anul trecut, Darius Mabda a câștigat atât marele premiu de 120.000 de euro, cât și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro iar anul acesta, la „America’s Got Talent: All Stars” au participat câștigători și finaliști din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza AGT.

Darius Mabda a început să danseze doar de plăcere

I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami sau Andra, conform sursei citate.

Darius Mabda este un elev de 14 ani din Oradea și a  a început să danseze din joacă: în 2022, pe melodia „In Your Room”, a trupei Depeche Mode, a făcut furori la competiția televizată de la București.

În preselecțiile din România a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete iar voturile publicului l-au trimis în marea finală.

Mama lui Darius este secretară la o firma de construcții iar tatăl, pensionar. Darius mai are o soră, în vârstă de 18 ani.

A mai participat la diverse competiții în țară și în străinătate astfel că, La Freedom Dance Festival din Ungaria, a luat primul loc iar la Bucharest Dance Festival, pe categoria de vârstă, a obținut același succes.

Urmăriți B1TV.ro și pe