Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa: „Nu e ceva ce îmi doream neapărat”

Agresoarea Cristinei Joia a fost pedepsită. Foto: Facebook/Cristina Joia.

Cristina Joia, designerul din emisiunea „Visuri la cheie” a fost agresată, toamna trecută, de o femeie. Individa a lovit-o cu sălbăticie.

Ce pedeapsă a primit agresoarea vedetei

Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare, cu suspendare. Judecătorii au obligat-o să presteze muncă în folosul comunității. Aceasta va trebui să-i achite vedetei daune morale și materiale. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Se dă bătălia vedetelor la „Survivor”. Apariții neașteptate pe platoul showului: „Dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”

„1 an și 3 luni cu suspendare. Adică nu va face închisoare. Nu e ceva ce îmi doream neapărat pentru că suferința ei nu o anula pe a mea. Eu am lăsat justiția să se pronunțe, deși foarte mulți mă sfătuiau să nu fac plângere că nu voi câștiga și risc… mai mult decât ce pățisem deja. (…)Nu țineam neapărat să o văd după gratii pentru că știu că are o mamă bolnavă și trei copii. Sincer, mărturisesc să nu o urăsc și nu nutresc sentimente de răzbunare. E vorba doar de faptul că nu putem face orice, oricând, fără consecințe”, a mărturisit Cristina Joia pentru Pro Tv.

Femeia a fost bătută cu sălbăticie

Un incident extrem de violent a avut loc în București. Cristina Joia, unul dintre designerii „Visuri la Cheie” a fost victima agresiunilor unei femei furioase, ajungând direct la spital, cu nasul spart și plină de sânge.

Incidentul a avut loc într-un supermarket din Sectorul 4. Vedeta de la Pro TV i-a reproșat femeii că a parcat blocând trecerea de pietoni, iar aceasta din urmă a sărit la bătaie, lovind-o până când i-a spart nasul. Poliția a intervenit la fața locului.

Citește și Inna s-a izolat într-o casa. Unde a dispărut vedeta

„Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție”, explica atunci Cristina Joia.

Citește și Topul celor mai căutate piese din 2021. Au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Joia (@joiacristina)

Urmăriți B1TV.ro și pe