Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos cu Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q care a devenit pilot. Fiica ei a stat în cabină

Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos cu Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q care a devenit pilot. Fiica ei a stat în cabină
Antena 1 a luat decizia finală în privinţa prezentatoarei Alessandra Stoicescu, care a dispărut de la "Observator" în ultimele zile / Foto: Facebook / Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu, Sergiu Constantinescu, soțul ei, și Sara, fiica lor în vârstă de doar 3 ani, au plecat într-o vacanță în Grecia, cu avionul. Pilotul de la manșa avionului a fost chiar Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q, care s-a bucurat de întâlnirea cu prezentatoarea de la Antena 1.

Fostul membru al trupei Hi-Q a făcut o poză cu cei trei chiar pe pistă

Azi, la prima oră a dimineții, cei trei au ajuns în aeroport, pregătiți de vacanță. Acolo, Alessandra Stoicescu a purtat o conversație cu fiica ei, pe care a și distribuit-o pe rețelele de socializare.

Așa au anunțat destinația de vacanță. „Alessandra Stoicescu: Unde mergem, iubito? Unde mergem? Sara: În vacanță! Și unde mergem în vacanță? Mai știi? Sara: În Grecia! Alessandra Stoicescu: Da, în Grecia, la mare”, au discutat mama și fiica, care avea suzeta în gură.

Avionul cu destinația Mykonos în care s-au urcat era pilotat chiar de Mihai Sturzu. Fostul membru al trupei Hi-Q a făcut o poză cu cei trei chiar pe pistă, asta după ce le-a permis Alessandrei Stoicescu și Sarei să intre în cabină, unde au făcut și o poză.

A trecut de la muzică, la politică și apoi la aviație

După 18 ani în care a bătut țara în lung și-n lat cu trupa Hi-Q, Mihai Sturzu a intrat în politică, la îndemnul lui Victor Ponta, și a fost parlamentar PSD.

În urmă cu șase ani, a decis să părăsească și politica, pentru un vis din copilărie: acela de a deveni pilot. Din 2017 este pilot la Wizz Air și a acumulat deja peste 2.000 de ore de zbor.

„Sincer, acum, uitându-mă în urmă, aș fi putut să fac și lucruri mai bune cu viața mea”, spune Mihai, deși recunoaște că a fost o experiență care l-a maturizat.

„Mă consumam enorm, acum nu mai citesc nici măcar știrile”, mai spune fostul parlamentar PSD. Nici de muzică nu îi este dor, trăiește doar pentru cariera de pilot, care-i aduce satisfacții.

Urmăriți B1TV.ro și pe