Alex Dobrescu o cere din nou în căsătorie pe Cristina Cioran: „Îmi doresc să redevenim o familie”

Alex Dobrescu o cere din nou în căsătorie pe Cristina Cioran: „Îmi doresc să redevenim o familie

După o separare tumultoasă, Alex Dobrescu își dorește să se împace cu Cristina Cioran și să formeze din nou o familie, însă vedeta nu a dezvăluit încă dacă a acceptat cererea în căsătorie. Despărțiți în toamna trecută, cei doi au avut o perioadă dificilă, dar se pare că relația lor s-a schimbat în ultimul timp, relatează Libertatea.ro.

„Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi…”

În toamna anului trecut, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au anunțat public că se despart, la scurt timp după ce au devenit părinți. Separarea lor a fost marcată de neînțelegeri și controverse care au atras atenția presei.

Recent, Alex Dobrescu a mărturisit într-o emisiune TV că își dorește să formeze din nou o familie cu Cristina Cioran și că ar face orice pentru asta. El a declarat că își dorește ca fiica lor, Ema, să crească cu ambii părinți.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”, a mărturisit fostul iubit al Cristinei Cioran.

Ce relație are în prezent Cristina Cioran cu Alex Dobrescu

De curând, Cristina Cioran a făcut o serie de declarații despre relația care există între ea și fostul partener de viață, explicând că își cresc fiica împreună.

„Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu. Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă. Da, locuim separat”, a declarat Cristina Cioran. Întrebată dacă mai există sau nu cale de împăcare între ea și Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu a exclus complet această variantă.

„Am fost la ziua Vicăi și ne-am revăzut acolo, la Snagov, tot la ziua ei l-am și cunoscut pe Alex acum trei ani. Avem o relație foarte bună acum și ne înțelegem foarte bine, pentru că o avem pe Ema și am ajuns amândoi la concluzia că e cea mai bună variantă. Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce…Unde nici cu gândul nu gândești. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui, a declarat Cristina Cioran, pentru Unica.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe