Alice Cavaleru, șoția lui Vladimir Drăghia, a născut o fetiță de nota 10. Ce nume inedit a primit micuța: „Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”

Alice Cavaleru, șoția lui Vladimir Drăghia, a născut o fetiță de nota 10. Ce nume inedit a primit micuța: „Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”
Sursa Foto: Instagram/@vladimir.draghia

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța a venit pe lume pe cale naturală, tatăl său așteptând-o cu mare drag în sala de nașteri.

Vladimir Drăghia a devenit tată de fată, pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au anunțat în luna aprilie prin intermediul rețelelor de socializare că vor deveni părinți a doua oară. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mai bine de șapte ani și au ales să-și unească destinelele și în fața lui Dumnezeu în data de 21 iulie 2018. Primul copil a cuplului a venit chiar înainte de nuntă, în anul 2017.

De acum, micuța Zora va avea o surioară alături de care să-și facă cele mai frumoase amintiri.

Potrivit spynews.ro, fiica celor doi a venit pe lume pe 6 septembrie, la 23:20, având o greutate de 3,530 kg și 53 de cm lungime. Micuța este perfect sănătoasă și a primit nota zece la naștere. Fetița actorului are două nume, dintre care unul este Algera.

În urmă cu ceva vreme, Vladimir Drăghia povestea că el a participat și la nașterea primei sale fetițe.

Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni tv.

Alice Cavaleru, dezvăluiri emoționante

În urmă cu ceva vreme, Alice Cavaleru, posta pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

„Aseară am avut o discuție “grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.
Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere. Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla.

E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici.

Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine…mai ales la nivel emoțional. Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine ❤️, a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe