Ana Morodan revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Ana Morodan revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta
Ana Morodan revine în televiziune. Sursa: Facebook/Ana Morodan

Ana Morodan revine în televiziune și va prezenta propria emisiune la Antena Stars. Fosta concurentă de la Asia Express va prezenta show-ul „REALĂ, by Ana Morodan”, care se va difuza în fiecare weekend.

Cunoscută pentru stilul său excentric și plin de eleganță, vedeta a mărturisit că a depășit crizele de isterie din perioada Asia Express, chiar dacă traveresează momente dificile și este obosită, potrivit tvmania.ro.

Vedeta va prezenta show-ul „REALĂ, by Ana Morodan”

Emisiunea o va avea în prim plan pe Ana Morodan, în toată naturalețea ei. Iubitoarea de modă este apreciată de fani pentru stilul excentric în materie vestimentară, dar și pentru personalitatea vulcanică.

Aceasta a intrat în lumea reflectoarelor odată cu emisiunea „Asia Express”, însă este familiarizată cu ceea ce înseamnă bloggingul. Blonda este cunoscută ca fiind primul blogger de modă din România.

Înainte de a descoperi această pasiunea, Ana Morodan a lucrat ca avocat specializat în divorțuri timp de un an, însă a înțeles că această meserie nu i se potrivește și a renunțat. De-a lungul timpului, aceasta a gestionat mai multe afaceri în mediul online și offline.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan)

De ce a renunțat Ana Morodan să mai apară la Masked Singers

Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online a apărut în primul sezon Masked Singer, din poziția de detectiv. Contesa digitală nu a mai semnat pentru încă un sezon cu Pro TV, iar motivul să fi fost chiar afacerile personale.

Contesa Digitală a renunțat la contract din motive pe care le-ar fi prezentat chiar pe Instagram. Vedeta din online a povestit că nu a mai avut timp să se ocupe de proiectele personale și de afaceri, iar astfel s-a pus problema să nu mai participe la noul sezon.

„Nu aș mai fi vrut să particip la Masked Singer. Nu era o afacere bună. Aș fi amânat prea mult lansarea unui nou e-commerce fiind ocupată cu filmările. Deci, nu!”, a spus ea pe Instagram, în trecut.

Urmăriți B1TV.ro și pe