Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu pisica ei Sfinx. Iată cât costă această rasă de feline!

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu pisica ei Sfinx. Iată cât costă această rasă de feline!
Foto: anamariaprodanreghecampf / Instagram

Anamaria Prodan se află în continuare în atenția publicului larg, chiar și după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu pisica ei.

Felina este din rasa Sfinx și reprezintă un avantaj pentru persoanele care au alergie la părul de pisică


Pisicile din rasa Sfinx sunt cu adevărat unice, foarte frumoase, dar și costisitoare. Există mai multe specii ale acestei rase, motiv pentru care prețul poate să varieze. Astfel, potrivit anunțurilor găsite pe internet, un Sfinx valorează între 1.500 de lei și 3.000 de lei.

Anamaria Prodan are un astfel de exemplar și pare că i-a devenit cea mai bună prietenă. Impresara a postat pe rețelele de socializare cu pisica ei, iar fanii au reacționat imediat. Se pare că i-a ales și un nume noului membru al familiei: Gigi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene