Anamaria Prodan, decizie surprinzătoare. Cu ce a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, decizie surprinzătoare. Cu ce a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, decizie surprinzătoare. Cu ce a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Sursa Foto: Instagram/@anamariaprodanreghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a creat multe discuții. Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și a acoperit chipul lui Laurențiu Reghecampf, pe care îl avea tatuat pe spate, alături de copiii lor.

Impresara a decis să își facă un alt tatuaj care să îl acopere pe cel cu fostul soț. Ea a publicat o fotografie cu noul său tatuaj și a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a acoperit chipul lui Reghecampf, pe care-l avea tatuat pe spate

Anamaria Prodan avea un tatuaj imens pe spate, cu cei trei copii ai săi, dar și cu Laurențiu Reghecampf. Astfel, direct din vacanța în Turcia în care se află alături de fiica sa Sarah, impresarul a publicat o fotografie cu noul său tatuaj.

Aceasta a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Și Laurențiu Reghecampf și-a scris numele Anamariei Prodan pe mână, însă a declarat că nu se gândește pentru moment să-l șteargă.

Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf la Kanal D.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf luptă pentru custodie

Judecătorii au luat primele decizii majore în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.  Potrivit hotărârii, Reghe va avea dreptul de a petrece alături de fiul său două weekend-uri în fiecare lună.

În plus, băiețelul va sta întreagă lună iulie alături de tatăl său, potrivit informațiilor obținute de digisport.ro.  Bărbatul va trebui să achite o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale. Momentan, din cauza faptului că antrenorul nu are angajamente, Laurențiu Reghecampf Junior va primi doar 500 de lei lunar.

Urmăriți B1TV.ro și pe