Anamaria Prodan, filmată când gonea cu 225 km/h! Unde susține că se afla și ce spun, de fapt, imaginile (FOTO)

Anamaria Prodan, filmată când gonea cu 225 km/h! Unde susține că se afla și ce spun, de fapt, imaginile (FOTO)
Foto: anamariaprodanreghecampf / Instagram

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani), Anamaria Prodan (49 de ani) s-a relaxat în ultimele zile, alături de un grup de prieteni, la Poiana Brașov, arată DigiSport.

S-a lăudat cu imagini care confirmau cu ce viteză conducea

Joi dimineață, impresarul a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii și clipuri în care apărea lângă un bolid modificat, de sute de cai putere. Într-unul dintre video-uri, Anamaria Prodan a fost filmată la volanul autovehiculului respectiv, conducând cu 225 km/h.

Peste imagini, agentul de fotbaliști a pus eticheta ”Hamburg, Germania”, unde există autostrăzi fără limită de viteză, însă în fundal se pot vedea câteva nume de firme românești, iar ”decorul” seamănă izbitor cu cel de pe autostrada A3, aproape de intrarea în București.

Între timp, Anamaria Prodan a șters imaginile cu pricina, după ce mai mulți urmăritori au comentat în legătură cu locul în care se află impresarul FIFA.

Apelul lui Reghecampf privind pensia alimentară a fost admis

Marți, 26 iulie, digisport.ro a anunțat că Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf privind pensia alimentară pe care trebuie s-o plătească pentru Laurențiu jr și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă lunară în valoare de 2.000 euro.

Antrenorul echipei azere Neftchi Baku va achita acești bani și retroactiv, începând cu februarie 2022. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să achite cheltuielile de judecată, în valoare de peste 9.000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Impresarul FIFA a reacționat vehement față de această decizie a instanței și a continuat “războiul” de la distanță cu Laurențiu Reghecampf.

“Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:51 - Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Marele eveniment s-a petrecut în Maramureș și a avut peste 700 de invitați
21:48 - Nadia Comăneci, dezvăluiri neașteptate despre David Popovici: „Aștept să ne revedem curând”
21:37 - Polițiștii de penitenciare îi cer premierului Ciucă să-și demită consilierii / Bogdan Ghelbere, Ciprian Hojda și Iulian Chifu, complet nepregătiți în discuția cu sindicaliștii care au protestat la Guvern
21:08 - Herson: Atac fulgerător realizat de ucraineni. Forțele armate au reușit să distrugă o bază militară rusă
21:08 - Românii amendaţi în pandemie pentru că nu au completat formularul PLF pot cere restituirea banilor. Ce au de făcut
20:52 - Marius Pașcan: „Liderii Ungariei sunt și europeni, și cu rușii pentru resurse. Se fac că nu văd războiul dacă interesul o cere” / Prim-vicepreședintele PMP a condamnat reacția UDMR la discursul „absolut rasist” al lui Viktor Orban (VIDEO)
20:40 - Cătălin Botezatu, pentru prima oară în Vama Veche! Cu ce impresii a rămas vedeta: „Parcă nu ești în Romania”
20:32 - Mihai Bendeac a devenit tată? Dezvăluiri surprinzătoare: „Mi-a dat o fotografie, o ecografie și cu mâna ei cu perfuzia”
20:09 - Ucraina amenință că va distruge „podul lui Putin”, care leagă Crimeea de Rusia / Podul e intens folosit de rușii din peninsulă care fug din calea războiului. Aproape 40.000 de mașini l-au traversat într-o singură zi
19:59 - „Gunoi” în valoare de 120.000 de mii de euro! Un pensionar din Germania a făcut o descoperire uluitoare