Gianina, din „Las Fierbinți” (Pro TV), mămică? Anunţul pe care l-a făcut actriţa

Gianina, din „Las Fierbinți” (Pro TV), mămică? Anunţul pe care l-a făcut actriţa
Foto: Facebook @ Anca Dumitra

Anca Dumitra, frumoasa actriță care joacă rolul Gianinei în serialul Las Fierbinți de la Pro TV, este înnebunită după nepoțica ei și spune că este o mătușică foarte fericită. Astăzi în vârstă de 33 de ani, artista a sugerat că și-ar dori cândva să aibă și ea un copil, însă a subliniat că există lucruri care nu pot fi programate.

Anca Dumitra, despre viața de mătușică și posibilitatea de a deveni mămică

„Am postat mai multe fotografii pentru că sunt o mătușică foarte fericită, cu o nepoțică extrem de jovială. În dățile în care îmi pare mie un moment de surprins și împărtășit o fac, dar nu exagerez. Sunt o persoană destul de discretă și, da, s-au mai întâmplat ici-colo evenimente și normal că au mai apărut instantanee cu mine”, a mărturisit Anca Dumitra pentru ediția de octombrie a revistei Unica.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra)

Când va fi să devină și ea mămică, spune Anca Dumitra, „va fi minunat”.

„Nu aș putea spune când… Când se vrea, se dorește. Anumite lucruri nu poți să ți le programezi. Când va fi să fie, va fi minunat”, a adăugat actrița.

Îndrăgitele personaje din „Las Fierbinți” s-au transformat în „influenceri” pentru campania de vaccinare

Las Fierbinți ne-a obișnuit deja cu mesajele sociale, iar în episodul de pe 30 septembrie a fost dedicat campaniei de vaccinare, ocazie cu care Firicile și Celentano s-au transformat în „influenceri” pentru campania de vaccinare.

Medicul, rol jucat de celebrul Adrian Titieni, s-a străduit să le spulbere „localnicilor” toate dubiile legate de vaccinare, iar la final toată lumea a ales să se imunizeze împotriva COVID-19.

În România, peste 5,98 milioane de persoane au primit măcar o doză de vaccin anti-COVID-19 de la debutul campaniei naționale de imunizare.