Andra și Cătălin Măruță s-au hotărât să meragă din nou în fața altarului: „I-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme”

Andra și Cătălin Măruță în pragul divorțului? Sursa Foto: Instagram/@andra

Andra și Cătălin Măruță aniversează anul acesta 14 ani de căsnicie și 16 ani de relație. Cântăreața a transmis că își vor reînnoi jurămintele în locul în care Cătălin i-a oferit inelul de logodnă.

După 16 ani de relație Andra și Cătălin s-au hotărât să meragă din nou în fața altarului. Andra a povestit că a fost cerută în căsătorie de prezentatorul tv în mai multe rânduri, în locuri diferite, unul mai inedit ca altul.

„În fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da»”

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Andra a văzut cel mult o prietenie cu Cătălin Măruță, nicidecum o relație. Niciunul dintre ei nu s-a așteptat ca lucrurile să evolueze în această direcție, însă în acest moment sunt foarte fericiți împreună și au o familie frumoasă.

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă”, a spus Andra.

„O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că și celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Prima întâlnire a celor doi a avut loc în urmă cu mai bine de 16 ani, în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”, unde Cătălin Măruță era prezentator. Acesta a invitat-o pe artistă în cadrul unei ediții pentru a discuta despre aspirațiile ei în domeniul profesional, dar și pentru a cânta.

View this post on Instagram

A post shared by Andra (@andra)

Urmăriți B1TV.ro și pe