Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De câţi ani lucrează în PRO TV şi câţi copii au împreună

Cântăreața Andra și prezentatorul TV Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți din anul 2008.

Secretele unei căsnicii fericite și de durată

„Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declarat Andra într-un interviu.

Cei doi sunt părinții Evei și ai lui David, dar pentru că și-a dorit o familie mare, cântăreața nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Pe 16 martie 2011 s-a născut David, iar în iulie 2015 Andra a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a mai mărturisit Andra.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, a completat Cătălin.

Viața în familie are, deopotrivă, momente frumoase și momente mai tensionate, dar în toți acești ani, ambii au reușit să vadă părțile bune din fiecare situație.

„Cătălin îmi spune mereu că sunt o mamă cool, că arăt bine, că sunt frumoasă când râd, că știu să aleg cadouri frumoase, că sunt descurcăreață, tonică. Iar de reproșat, câteodată îmi spune că sunt prea sensibilă față de ce spun alții, că sunt un pic împrăștiată sau că intru prea repede în panică. Alteori îmi spune că mă enervez prea ușor în situații delicate”, a declarat Andra, notează jurnalul.ro.

Cătălin Măruță, 13 ani de PRO TV

Cei doi se cunoșteau de la începutul anilor 2000, de când Cătălin prezenta „Tonomatul DP2” (TVR 2), Andra fiind una dintre vedetele invitate în emisiune. Pe atunci, vedeta avea 19 ani, iar prezentatorul a provocat-o să cânte live.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra despre cel care avea să-i devină soț.

Ulterior, în 2005, cântăreața îl are ca invitat pe Cătălin în videoclipul piesei sale, („Băieții și fetele”), momentul îndrăgostirii lor.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV, emisiunea sa de la PRO TV fiind pe post de peste 13 ani.

Mai exact, din 22 septembrie 2007, Măruță este prezentatorul emisiunii „La Măruță” („Happy Hour” până în septembrie 2013).

De câțiva ani, Andra s-a alăturat și ea trustului PRO, fiind jurat în cadrul emisiunilor „Românii au talent” și „Vocea României”.