Andreea Bălan, în lacrimi la America Express / Ce a spus despre fostul ei soț, George Burcea: „Poți să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot”

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express / Ce a spus despre fostul ei soț, George Burcea: „Poți să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot”
Sursa foto: Facebook

Impresionată de situația unei femei, cântăreața a izbucnit în lacrimi la TV. Ea a făcut câteva declarații despre fostul ei soț, George Burcea.

Cei doi s-au despărțit la numai câteva luni de la nuntă, procesul de divorț încheindu-se recent. Cântăreața a dezvăluit faptul că nu se mai înțelege cu George Burcea, însă ține legătura doar pentru copii.

Andreea Bălan a răbufnit în lacrimi la America Express

Andreea Bălan s-a emoționat în cadrul unui moment de la America Express. Aceasta a găsit la cazare o femeie care era văduvă și își creștea singură copiii.

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a spus Andreea Bălan.

După cele întâmplate, cântăreața este recunoscătoare pentru lucrurile pe care le are și observă importanța tatălui fetițelor sale în viața micuțelor, potrivit libertatea.ro.

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Urmăriți B1TV.ro și pe