Andreea Bănică, speriată că va ajunge pe masa de operație din cauza unei probleme de sănătate: „Este o operatie dificilă și grea. Eu nu sunt pregatită, îmi este foarte frică”

Andreea Bănică, speriată că va ajunge pe masa de operație. Sursa Foto: Instagram/@iamandreeabanica

Andreea Bănică a vorbit deschis cu fanii ei despre o problemă de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a mărturisit că a vizitat cabinetul medicului, după ce, pentru o perioadă mai lungă de timp, a observat o umflătură în zona abdomenului și se simțea mereu balonată.

Acest lucru a stârnit îngrijorarea artistei, mai ales că aceasta are un stil de viață sănătos și face mult sport pentru a se menține în formă. În urma unei ecografii, medicul i-a pus diagnosticul și va trebui să recurgă la operație dificilă.

Ce simptome au îngrijorat-o pe Andreea Bănică

Confruntându-se cu balonarea pentru o perioadă îndelungată, cântăreața a consultat medicul și a aflat că are diastază. Andreea Bănică a explicat că va trebui să recurgă la o intervenție medicală, însă spune că nu este încă pregătită.

„În urma sportului, a mâncatului, a dietelor mele, nu se rezolva problema abdomenului, ceea ce pe mine mă deranja foarte mult. Mai tot timpul mă simțeam balonată. O mica umflatură în partea de jos, aici.

Mi s-a părut dubios, așa că am mers la medic pentru ca eu muncesc zilnic pentru o varianta mai bună a corpului meu. Am făcut această ecografie și a rezultat această diastază. (…)”, a spus artista pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

„Nu o să recurg la operație prea curând”

Artista a mărturisit că este cea mai fricoasă persoană din lume, dată fiind complexitatea intervenției. Aceasta a spus că va amâna acest moment „până când o sa fie nevoie”.

„Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând. Se poate opera, este o operație de repoziționare a musculaturii, este o operație dificilă și grea. Eu nu sunt pregatită, îmi este foarte frică. Sunt cea mai fricoasă persoană din lume. Până când nu o să fie nevoie, nu o să mă operez”, a mai povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe