Andreea Bostanica se răsfață la maxim! Tânăra și-a cumpărat propria mașină, dar și propriul apartament

Andreea Bostanica se răsfață la maxim! Tânăra și-a cumpărat propria mașină, dar și propriul apartament
Foto: captura video.

Andreea  Bostanica este în centrul atenției. Tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani și a sărbătorit-o cu mult fast. „Regina TikTok-ului” a primit cadouri scumpe cu care s-a lăudat în mediul online.

Cadouri scumpe, lux și amintiri frumoase

„Nici mie nu îmi vine să cred, dar am 18 ani. Dacă mă vezi nemachiată și îmbrăcată în hanorac cred că îmi dai 17-18 ani. Mereu sunt îmbrăcată casual. Sunt mai băiețoasă, mai copilăroasă. Azi-dimineață m-am julit de pat. Sunt foarte neatentă. Nu sunt eu o lady, dar încerc să fiu, deoarece am 18 ani”, a dezvăluit Andreea Bostanica, în exclusivitate, pentru Xtra Night Show.

Potrivit spynews, în jur de 80 de invitați au fost prezenți la ziua tinerei. Andreea Bostanica a primit o mulțime de cadouri și a fost răsfățată la maxim. Bloggherița și-a cumpărat singură propria mașină, dar și propriul apartament.

@andreea_bostanica😂♬ original sound – ✌eu✌

Regina TikTok-ului se răsfață la maxim

„Îmi place foarte mult când primesc bijuterii. Sunt înnebunită după ele. De la mami am primit niște bijuterii foarte drăguțe pe care știa că mi le doresc. (…)

@andreea_bostanica♬ sunet original – Lianaa

Mi-am luat singură apartament și mașină de ziua mea. Apartamentul mi l-am luat în Chișinău, acolo unde încă locuiesc cu mama mea. Pot să mă mut oricând singură. O să fac acolo (nr. în noul apartament) totul cum îmi place. Deja l-am amenajat. O să mai locuiesc cu mama momentan”, a dezvăluit regina TikTok-ului.

Urmăriți B1TV.ro și pe