Andreea Esca a produs schimbarea anului în televiziune. Prezentatoarea a spus adio… S-a întâmplat după 25 ani aşa, la Pro TV

Andreea Esca nu este de acord cu nunta dintre fiica ei și Mario Fresh: "Mi se pare foarte forțată"

Andreea Esca a reuşit să surprindă pe toată lumea. Prezentatoarea ştirilor de la Pro TV a produs o schimbare la care nu mulţi se aşteptau. Este oficial, s-a întâmplat deja.

Admiratorii jurnalistei trebuie să se împace cu ideea că, de-acum înainte, aşa va fi. De ce? Pentru că aşa şi-a dorit Andreea Esca şi pentru că aşa îi place ei. Ne referim, desigur, la noul look al prezentatoarei ştirilor Pro TV de la ora 19.00. După zeci de ani în care jurnalista ne-a obişnuit cu o coafură bob, iată că acum ea şi-a lăsat părul mai lung.

Cum arată Andreea Esca acum, în Galeria Foto de AICI

Acelaşi look din 1995 încoace

Vedeta a a revenit din concediu și s-a întors la știrile pe care le prezintă de la ora 19.00, în timpul săptămânii. Telespectatorii au observat schimbarea blondinei, care le-a atras atenția.

Prezentatoarea a avut mereu părul tuns până la nivelul mandibulei, în stil bob. La prima ei apariție, în decembrie 1995, Andreea Esca avea părul puțin mai închis la culoare, însă l-a deschis pe parcurs, aceasta fiind singura schimbare semnificativă.

Cum au reacţionat fanii Andreei? Aceştia au apreciat-o: „Ce bine vă stă așa cu părul mai lung! Eu de când nu mă mai uit la tv, nu văzusem că intre timp v-ați lăsat părul să crească! Noroc cu Instagram-ul!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe