Andreea Esca, cu ochii în lacrimi după o despărțire dureroasă: „Aștept să mă sune el”

Andreea Esca, cu ochii în lacrimi după o despărțire dureroasă: Aștept să mă sune el

Andreea Esca și Alexandre Eram au împreună doi copii, Alexia și Aris. Andreea Esca a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut când fiul ei a plecat la facultate în Barcelona, Spania.

Andreea Esca, despre plecarea fiului ei la studii în afara țării: „Am crezut că va fi mai ușor”

Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceul, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important, pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el”, a declarat Andreea Esca, la emisunea La Măruță, potrivit unica.ro.

Am stat câteva zile cu el. I-am luat și aspirator, fier de călcat și alte lucruri de acest gen, un covor, plapumă, pernă, lenjerie pentru pat, așa, din-astea de care ai nevoie într-o casă. Locuiește într-un apartament cu un coleg și împart toate aceste lucruri”, a mai spus prezentatoarea TV.

Sursa: Facebook/ Andreea Esca

A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie”, a spus ea.

Am crezut că va fi mai ușor momentul pentru că deja aveam antrenament, dar a fost mai greu. Poate pentru că îmi dădeam seama că într-adevăr nu mai e niciun copil în casă. Poate pentru că mi s-a părut întotdeauna că Aris, ca orice băiat, e mai neajutorat, cumva. Alexia eram sigură că o să se descurce fără probleme. Sau nu știu de ce, poate toate astea la un loc. Acum, văzându-l cât de bine s-a acomodat și cât de fericit și mulțumit este, sunt și eu bine”, a adăugat.

Andreea Esca: „Aștept să mă sune el”

Nu îl sun zilnic, aștept să mă sune el, pentru că știu că, în general, copiii urăsc să îi sune părinții întruna și vreau să evit acest tipar. Vorbim mai rar, aștept să mă sune el”, a mai spus prezentatoarea de la Pro TV.

Eu i-am spus că ar trebui să meargă (n.r. în străinătate) pentru că mă gândeam că e mult mai bine pentru el să fie în altă parte, să se obișnuiască, să fie singur și independent. E mult mai ușor să faci asta în altă țară decât în același loc cu părinții. Mai ales că, în cazul nostru, nu se punea problema de a merge într-un alt oraș și-atunci cred că e benefic. Nu m-am așteptat ca el să se acomodeze atât de ușor”, a încheiat aceasta.

Ce planuri are vedeta de la Pro TV

Andreea Esca a deschis un complex turistic, la Porumbacu. Vedeta spune că planurile de viitor sunt să primească în continuare oaspeți, pe care să îi ajute să se bucure de frumusețea zonei.

Planurile sunt de a primi în continuare, cu mare drag, oaspeți, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte, unde e aer curat și se mănâncă bine, și unde-i foarte mult calm și unde își pot regăsi copilăriile la țară, în cazul în care au avut copilării la țară, sau pot descoperi cum erau copilăriile la țară, în cazul în care n-au avut copilărie la țară. Aș vrea să ofer multă bucurie”, a precizat știrista, pentru Ciao.