Andreea Esca, despre hainele cu care nu s-ar îmbrăca niciodată: „Nu e normal! Nu m-aș îmbrăca așa!”

Foto: Instagram / Andreea ESca

Andreea Esca a vorbit despre stilul vestimentar pe care nu l-ar putea adopta niciodată. În majoritatea aparițiilor sale, prezentatoarea TV este îmbrăcată elegant, spre deosebire de fiica ei, Alexia, care preferă îmbrăcămintea sport.

Cele două au participat recent la un eveniment dedicat modei și s-au „contrazis” cu privire la stilul vestimentar. De multe ori, prezentatoarea i-a sugerat Alexiei să poarte rochii și fuste, însă aceasta nu vrea să renunțe la articolele sport și treninguri.

Cum nu ar ieși îmbrăcată Andreea Esca

Fiica Andreei Esca a mărturisit, în cadrul evenimentului la care a participat, că se simte bine purtând haine comode, casual și nu ar renunța la acestea, în ciuda presiunilor venite din partea mamei sale.

Aceasta a spus că preferă traningurile atunci când iese în oraș, ceea ce a stârnit nemulțumirea Andreei Esca. Pe de cealaltă parte, știrista a făcut modificări asupra stilului vestimentar de-a lungul timpului, însă a păstrat nota de eleganță care a caracterizat-o dintotdeauna.

Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa”, a izbucnit aceasta, potrivit click.ro.

În ultima vreme, s-a putut observa că prezentatoarea TV a îmbrăcat culori deschise, vibrante și a recunoscut că este ajutată de un stilist pentru a avea apariții impecabile.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca, surprinsă alături de socri, în Paris

Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Andreea Esca și-a petrecut weekend-ul în Franța. Alexandre Eram a împlinit 52 de ani și a ales să fie alături de familia sa. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea a postat fotografii alături de socrii săi, de cumnatul său și de copiii acestuia.

Pe contul său de Instagram, Andreea Esca a postat fotografii din Franța, alături de familia soțului său. Aceștia l-au sărbătorit pe Alexandre Eram și pe nepotul acestuia, Alec.

„Cine să trăiască? Cine să trăiască? Berbecii din 27 martie. Alex&Alec”, a fost mesajul prezentatoarei pe Instagram pentru cei doi sărbătoriți.

De sărbători, prezentatoarea obișnuiește să meargă în Franța pentru a fi alături de socrii săi și de cumnați.

Urmăriți B1TV.ro și pe