Andreea Esca, dezvăluiri fără perdea. Ce părere are despre Mario Fresh, iubitul fiicei sale, după relația controversată pe care au avut-o cei doi în ultima vreme

Andreea Esca, dezvăluiri fără perdea. Ce părere are despre Mario Fresh, iubitul fiicei sale, după relația controversată pe care au avut-o cei doi în ultima vreme
Foto: Facebook / Andreea Esca

Andreea Esca a vorbit recent despre Mario Fresh, iubitul fiicei sale, și a dezvăluit că are o părere bună despre acesta, deși cântărețul și Alexia Eram au avut o relație destul de complicată în ultima vreme, relatează Cancan.ro.

Ce părere are Andreea Esca despre Mario Fresh, iubitul fiicei sale

De curând, celebra prezentatoare de la Pro TV a fost invitata lui Marius Manole la „Întrebarea mesei rotunde” și a fost pusă să îl caracterizeze pe iubitul Alexiei. Andreea Esca a spus că Mario Fresh este un tânăr „ambițios” și „talentat”.

Totuși, vara a fost una cu năbădăi în ceea ce privește relația dintre Mario și Alexa. Cei doi au stat despărțiți două luni, timp în care amândoi au fost văzuți în preajma altor posibili parteneri. Chiar și așa, tânărul cântăreț n-a ratat ziua iubite sale, iar lucrurile au părut că merg ceva mai bine după acel moment, mai ales că au început să posteze din nou fotografii împreună.

Ce a spus Andreea Esca la „Întrebarea mesei rotunde” despre o eventuală plecare de la Pro TV

Vedeta a fost întrebată în podcastul lui Marius Manole până când intenționează să rămână la pupitrul știrilor, context în care Andreea Esca a spus că nu s-a gândit niciodată prea serios la o eventuală plecare.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a răspuns Andreea Esca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:01 - Un submarin nuclear britanic a fost reparat cu ,,lipici”. Care a fost răspunsul Marinei Regale Britanice
23:56 - Marian Mina (PSD), ironii la adresa lui Dan Motreanu (PNL): El nu nimerește comunele și drumurile prin Giurgiu fără „Waze”, dar a găsit să critice propunerile economice ale PSD
23:38 - Arabia Saudită construiește un resort de schi în mijlocul deșertului. Cât valorează cel mai mare proiect (VIDEO)
23:25 - FBI, percheziții la reședința lui Biden din Delaware. UPDATE – Avocat: FBI nu a găsit niciun document clasificat, dar a luat acte legate de activitatea lui Biden de când era vicepreședinte
23:05 - Florin Lixandru, secretar de stat PSD lăsat fără atribuții de ministrul Deca: „Înțeleg că s-a revenit asupra deciziei” / El neagă speculațiile că PSD face un joc împotriva lui Iohannis: „Vrem doar dezbaterea Legilor Educației” (VIDEO)
22:38 - România a câștigat în fața Ungariei la tenis de masă. Bernadette Szocs a condus echipa națională spre victorie
22:35 - Ce s-a întâmplat cu Modern Talking. Cu ce se ocupă vedetele anilor ’80
22:17 - Democrație ”made in Romania”: Politicianul greșește, jurnalistul plătește. Precedentul periculos creat de CNA: Cum a ajuns să fie amendat B1 TV pentru că spune adevărul ”prea mult” despre ministrul Bode. Dezvăluirile, în emisiunea „Bună, România!” (VIDEO)
21:41 - Povestea unui medic, crescut de un părinte cu sindromul Down: „Aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață dacă nu aș fi avut un tată atât de special”
21:33 - Zestrea miresei a devenit un subiect controversat în Egipt din cauza crizei economice. Cât ajunge să cheltuiască o familie