Andreea Esca este femeia care i-a marcat copilăria lui Tudor Chirilă: „Am avut gusturi bune / Îmi vin în minte imaginile cu ea blondă”

Andreea Esca este femeia care i-a marcat copilăria lui Tudor Chirilă: „Am avut gusturi bune / Îmi vin în minte imaginile cu ea blondă”
Sursa Foto: Instagram

Tudor Chirilă a mărturisit că a iubit-o în secret pe Andreea Esca, când învăța încă la școala generală, însă în mod evident dragostea lui a rămas una neîmplinită.

Tudor Chirilă, îndrăgostit lulea de Andreea Esca

Tudor Chirilă era în clasa a VII-a, iar Andreea Esca în clasa a IX-a când artistul s-a îndrăgostit lulea de actuala lui colegă de la Pro TV. Potrivit acestuia, dragoste a rămas neîmplinită, deoarece nu avea nicio șansă ca Andreea Esca să se îndrăgostească de el.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca, potrivit viva.ro.

Cine i-a furat inima lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai secretoși și misterioși artiști din showbizul românesc. Actorul vorbește puțin despre viața personală și nu oferă multe detalii despre partenerele sale.

Nu mai este un secret că artistul formează un cuplu cu Iulia Măzgan. Frumoasa brunetă este mai tânără decât juratul de la „Vocea României” cu 13 ani, însă, diferența de vârstă nu a reprezentat până acum un impediment în relația lor.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan  formează cu cuplu de mai bine de șase ani și au împreună doi copii. Cu toate că evită să își expună viața personală, la un moment dat a vorbit pe blogul personal, despre mama copiilor săi.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris artistul pe blogul său, potrivit Viva!

Urmăriți B1TV.ro și pe