Andreea Esca, surpriză pentru Cătălin Măruță, de ziua lui de naștere. Știrista i-a pregătit singură un tort de excepție (FOTO)

Foto: captură YouTube / La Măruță

În data de 27 ianuarie, Cătălin Măruță a împlinit 44 de ani, iar cu această ocazie, Andreea Esca i-a pregătit o surpriză de excepție. Un tort diferit, pentru care știrista este extrem de renumită.

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de joi, iar pentru că era ziua lui, ea a decis să îi facă un cadou greu de refuzat: un tort din salată de vinete. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Andreea Esca i-a făcut un tort de excepție lui Cătălin Măruță

Prezentă în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Andreea Esca nu a venit cu mâna goală. Știrista i-a pregătit o adevărată surpriză de ziua lui și i-a adus salata pentru care este recunoscută pe Instagram.

La mulți ani! Am văzut că prea erai în armonie cu corpul și cu spiritul și m-am gândit să te trezesc la realitatea din Tg. Jiu și am făcut acest tort elegant, ornat superb cu această cifră minunată!”, i-a spus Andreea lui măruță, când i-a dat castronul cu salată de vinete.

Cătălin Măruță a fost extrem de încântat de cadoul primit de la Andreea Esca și a servit-o imediat cu un pahar de ceai.

Am primit acest tort de la Regina știrilor din România! (…) Celebra Andreea Esca cu celebra ei salată de vinete! Este senzațională să știi (…) Îmi plouă în gură”, a spus Cătălin Măruță după ce a primit cadoul de la știrista de la Pro TV.

Andra, mesaj extrem de tandru pentru Cătălin Măruță, de ziua lui

Andra a pregătit și ea o surpriză de ziua lui Cătălin Măruță. Cântăreața a lansat o piesă ce pare să îi fost dedicată partenerului ei de viață, iar coregrafia din videoclip este realizată de Mihai Petre și Elwira.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată
minunat. Te iubesc!”, a scris Andra și pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și Cătălin Măruță.

View this post on Instagram

A post shared by Andra (@andra)

Urmăriți B1TV.ro și pe