Andreea Ibacka a născut. Mesajul emoționant al lui Cabral. „E a treia oară și tot leșinat și plâns”

Andreea Ibacka a născut. Mesajul emoționant al lui Cabral. „E a treia oară și tot leșinat și plâns”
Foto: Facebook / Andreea Ibacka

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a ajuns la spital în decursul zilei de marți, 5 octombrie, după ce a început să aibă contracții. Ea a născut în această seară un băiețel.

Andreea Ibacka a născut un băiețel

Cabral a fost cel care a anunțat pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore, că a dus-o pe Andreea Ibacka la spital.

„Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral. „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița.

La scurt timp însă, Cabral a anunțat că Andreea a născut băiețelul lor. Prezentatorul TV a anunțat că este extrem de emoționat, chiar dacă a mai trecut de încă două ori prin această experiență.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko (fetița lor n.r). Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris acesta pe Facebook.

Cabral și Andreea Ibacka mai au acasă o fetiță, iar prezentatorul mai are o fiică din căsnicia anterioară.

Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

În urmă cu un an, Andreea Ibacka a postat și prima fotografie cu chipul fetiței sale alături de Cabral. Blondina a încercat să țină micuța departe de lumina reflectoarelor și de ochii fanilor, iar imaginea distribuită în 2020 a surprins pe toată lumea.

De atunci, vedeta a distribuit în mediul online și alte imagini cu primul copil alături de Cabral. Fetița cuplului este o micuță adorabilă, care abia așteaptă sosirea pe lume a fratelui ei.

Ultima oră
12:42 - Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)