Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral: „Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii”

Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral: Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii
FOTO: Instagram: Andreea Ibacka

Andreea Ibacka, a făcut recent mai multe mărturisiri  neștiute despre mariajul cu Cabral. Actrița se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.  Vedeta a declarat când s-au produs schimbări în căsnicia lor, dar și despre cum se înțeleg cei doi soți.

Andreea Ibacka este căsătorită de mulți ani cu Cabral, iar împreună au doi copii.

Andreea Ibacka, detalii despre căsnicia cu Cabral

Andreea a recunoscut că relația dintre ea și soțul ei a devenit mai puternică după ce a avut loc nunta, dar mai ales cu venirea pe lume a fiicei lor. Vedeta a mai adăugat că mereu și-a dorit să fie mamă, iar odată cu acest moment, viața ei s-a schimbat. În anul 2018, cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată, conform Viva.ro.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia‘, a declarat Andreea Ibacka, pentru Antena Stars.

Cum se înțeleg cei doi soți

Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu fericit, iar împreună au o familie frumoasă. Cel de-al doilea membru al familiei a venit pe lume anul trecut.

Andreea Ibacka a făcut mărturisiri neștiute despre relația dintre ea și Cabral. Astfel că,  a mărturisit că relația lor a devenit mai bună odată cu nunta, dar și cu venirea pe lume a primului copil.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte’a adăugat Andreea Ibacka.

Urmăriți B1TV.ro și pe