Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a ajuns, marţi, cu dureri, la spital. Actriţa din „Adela” (Antena 1) este însărcinată în 9 luni

Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a ajuns, marţi, cu dureri, la spital. Actriţa din Adela (Antena 1) este însărcinată în 9 luni
Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a ajuns, marţi, cu dureri, la spital. Actriţa din "Adela" (Antena 1) este însărcinată în 9 luni

Andreea Ibacka este pregptită să nască. Soţia lui Cabral a ajuns, marţi, cu dureri, la spital. Actriţa din „Adela” (Antena 1) ar urma să nască astăzi al doilea copil al cuplului, un băiețel. Prezentatorul de la Pro TV a pozat-o pe soție chiar în ușa spitalului, cu bagajele lângă ea.

Cabral ale-a spus urmăritorilor, pe Facebook, că a dus-o pe Andreea Ibacka la spital. A filmat-o chiar și în mașină, unde vedeta a făcut câteva declarații. A intrat deja în travaliu.

Cabral a spus că pleacă la bere

„Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși”, a declarat actrița.

„Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul”, a glumit el.

Andreea Ibacka, cu bagajul la spital

Apoi, Cabral, prezentatorul de la Pro TV, a revenit cu o altă postare în mediul online, a fotografiat-o pe Andreea chiar în ușa spitalului, cu bagajul de maternitate lângă ea. „Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea. Baftă, Andreea Ibacka!”, a transmis acesta în stilul lui caracteristic.

Actrița din „Adela” spunea, la un moment dat, că ar trebui să nască la finalul lunii septembrie, așa că bebelușul poate sosi în orice moment.

Cabral a făcut și o glumă la adresa soției, în stilul său caracteristic. Acesta le-a spus urmăritorilor că bebelușul întârzie să apară și că Andreea Ibacka este doar „balonată”.