Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”

Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea Visuri la cheie
Foto: Facebook/Oana Boghiu.

Arhitecta Oana Boghiu s-a alăturat echipei de la „Visuri la cheie”. Specialista i-a luat locul Laurei Boghiu. Cele două au mai multe proiecte comune și se dedică mult meseriei pe care și-au ales-o.

Oana Boghiu i-a luat locul surorii sale gemene

„De când eram copii ne plăcea să desenăm și să ne jucăm The Sims. Era un joc în care puteai să construiești și să amenajezi case după cum doreai.

Prin clasa a 10-a, am fost în vizită la unchiul nostru care își reamenajase apartamentul și, din primul moment în care am intrat în casă, ne întrebam de ce unele obiecte de mobilier nu erau puse altfel de cât le gândise el.

Atunci ne-am hotărât că vrem să fim arhitecte, fără ca măcar să știm exact în ce consta asta. Amândouă suntem destul de tehnice, lucru care ne-a ajutat mult în facultate”, a dezvăluit Oana Boghiu pentru Libertatea.

„Visuri la cheie” vine cu provocări noi

Arhitecta spune că se simte pregătită pentru provocările showului și este foarte încântată de noua experiență. Aceasta speră să aibă proiecte frumoase și interesante.

„Abia aștept să văd ce provocări voi întâlni pe parcursul acestui sezon. Sunt foarte încântată de noua experiență și mai ales de faptul că am șansa să ajut familii prin acest proiect.

Încă nu am avut acel proiect unde toate să meargă strună, fără nicio problemă. Fiecare proiect vine cu situații noi, unele mai ușoare, altele mai dificile, dar sunt sigura că, alături de întreaga echipă Visuri la cheie, vom găsi soluțiile potrivite”, a afirmat Oana Boghiu, în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe