Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la moartea fiicei lui: Nu mai am pe nimeni

Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la moartea fiicei lui: Nu mai am pe nimeni
Sursa Foto: Facebook

Mihai Onilă de la trupa AXXAtrece prin momente grele. Cântărețul și soția lui au pus punct relației lor, la 4 ani de când fetița lor s-a stins din viață, relatează Viva.ro.

Mihai Onilă a transmis un mesaj care i-a luat prin surprindere pe fanii lui. În momentul în care cunoscuții lo se așteptau să fie mai uniți ca niciodată, după pierderea pe care cuplul a suferit-o, artistul și-a anunțat despărțirea de cea care i-a fost soție vreme de mai muți ani.

Mihai Onilă, apel disperat

Fostul solist al trupei AXXA a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care mărturisește că se desparte de soția lui Adriana, precizând că a rămas fără casă și mașină, toate bunurile rămânând fostei soții. Totodată, Mihai Onilă a cerut oamenilor să îl ajute… măcar cu un sfat, dacă nu mai mult.

“Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.

Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El.

Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris Mihai Onilă pe pagina lui Facebook.

Mihai Onilă a locuit vreme de șase aniîn Belgiaalături de cea care i-a fost soție. Acum, artistul se vede nevoit să revină în țară, fiind grav afectat de criza pandemică declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Mihai Onilă și-a pierdut fiica în urmă cu 4 ani

Mihai Onilăşi-a pierdut unicul copil. Fetița lui, Ioana Emily Hope, a decedat în urma unei afecţiuni grave. Copilaa fost diagnosticată cutumoare pe creier.

Fetița lui Mihai Onilă a murit la vârsta de 10 ani.Artistul susținecă a avut o legătură specială cu fiica sa, încă de când se afla în burta mamei sale. Mihai a mărturisitcă și acum are capacitatea de a avea discuții de suflet cu fiica lui.

”Eu sunt un suflet extrasenzorial și chiar empatic, discuțiile la nivel de suflet le am chiar și acum, așa cum le aveam și în trecut, cu fiica mea, când simt nevoia să am o asemenea discuție cu Emy sau cu orice altă entitate din astral.Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei nu mai există, ca de altfel multe lucruri, despre care o să aflați la timpul potrivit”,a afirmat Mihai Onilă, conform Click!.

Tags: