Asistenta Mirelei Vaida a demisionat de la Acces Direct. Emily Burgheală a spus care a fost adevăratul motiv (VIDEO)

Asistenta Mirelei Vaida a demisionat de la Acces Direct. Emily Burgheală a spus care a fost adevăratul motiv (VIDEO)
FOTO: Instagram: Emily Burgheală

Asistenta Mirelei Vaida, Emily Burgheală a demisionat de la Acces Direct. Blondina apărea în fiecare ediție și îi însoțea uneori pe Vulpița și pe Viorel în diferite locuri. La finalul ediției de luni, Emily Burgheală a anunțat publicul că se retrage din proiect, menționând că ea nu își mai dorește să apară în platoul în care ar fi promovată violența.

Blondina, cunoscută și pentru participarea la Bravo ai Stil a izbuncit în lacrimi și a susținut că nu mai poate lua parte la scandalul Vulpița. Emily a adus o serie de acuzații in ediția de luni, susținâng că Viorel o agresează pe Vulpița și că echipa de producție ar fi ales să închidă ochii. Tânăra a i-a explicat Mirelei că ea nu ar mai putea suporta condițiile. Anunțul a fost și pe contul personal de Instagram al asitentei TV Emily Burgheală, acolo unde a dat mai multe detalii despre cele întâmplate în platou.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily Burgheală pe contul personal de socializare.

Blondina de la Acces Direct însă nu s-a oprit însă la postarea de pe Instagram. Emily susține că este sub demnitatea unei femei ceea ce se întâmplă în acea emisiune și că nu ar mai putea continua să asistente la violențele din jur: