Bella Santiago a rămas fără proiect TV, după ce emisiunea Teo Show a fost scoasă de pe post: ”Încă aștept ofertă”

Bella Santiago a rămas fără proiect TV, după ce emisiunea Teo Show a fost scoasă de pe post: ”Încă aștept ofertă”
Foto: Bella Santiago / Facebook

 Bella Santiago a început în urmă cu câteva luni colaborarea cu Kanal D, ajungând astfel colega de platou a lui Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Teo Show”. În schimb, vedeta a reușit să facă parte din proiect pentru scurt timp, deoarece emisiunea a intrat  în vacanță și va suferi câteva modificări.

Pe numele ei real, Resciebelle Barrios Santiago,  a început să fie cunoscută în România după ce a impresionat publicul cu talentul pe care îl ale atunci când vine vorba de muzică. Aceasta a participat la show-ul de talente X-factor, unde,  a reușit cu calitățile vocale să câștige marele premiu, în urmă cu patru ani.

Ce a declarat Bella Santiago despre experiența de la „Teo Show”

Cât despre colaborarea ei cu Teo Trandafir, dar și despre experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii, Bella Santiago a povestit că „A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo’‘, a declarat Bella Santiago pentru Click.ro.

În ceea ce privește dorințele vedetei când vine vorba de cariera muzicale, Bella Santiago a mărturisit că își dorește să scoată o nouă melodie de mare succes. De asemenea, întrebată ce planuri are pentru colaborarea cu televiziunea, aceasta a declarat că este deschisă pentru noi proiecte și că așteaptă oferte.

Planul meu este să fac o nouă melodie, să lansez o piesă și să fie hit. Aș mai vrea să colaborez cu televiziunea, dar încă aștept ofertă.”, a adăugat cântăreața.

Bella Santiago, mărturisiri despre tatăl fetiței ei

În urmă cu ceva timp, artista a făcut mărturisiri despre tatăl fetiței ei. „M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată. Aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună şi aşa am avut o relaţie de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afghanistan, şi mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am aşteptat o săptămână, un an, un an şi jumătate… şi nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică şi că îmi voi creşte singură fata. Mama mi-a spus că nu mai e, probabil a murit. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu ştiam dacă mai vine acasă, dacă mai ajunge sau nu… A fost foarte, foarte greu…”, a povestit Bella Santiago la Kanal D, la emisiunea „Bravo, ai stil!”, potrivit OK! Magazine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră