Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie
Sursa Foto: Hepta/ Bruno Bebert / Bestimage

Bill şi Melinda Gates au decis să divorțeze, după 27 de ani de căsnicie.Adevăratul motiv nu a fost dezvăluit, însă cei doi au spus că nu mai formează o familie. În timpul mariajului celebrului cuplu de miliardari s-au născut trei copiii și s-au puscei maiimportante fundațiifilantropicela nivel mondial.Cei doi vor continua să colaboreze în cadrul organizației care le poartă numele.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Bill Gates se situează în prezent pe locul 4 al celor mai bogaţi oameni din lume, conformrevistei Forbes. Averea sa, la data de 3 mai 2021, era estimată la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. De-a lungul timpului, cei doi au donat mai mult de jumătate din avere cauzelor umanitare, prin fundaţia pe care o au împreună.

Melinda Gates este consideratăuna dintre cele mai influente femei din lume.

Anunţul divorţului vine la doi ani după ce un alt miliardar, Jeff Bezos, CEO ul companiei Amazon, a decis să se despartă de soţia sa MacKenzie