Boala de care suferă copiii Mirelei Vaida. Vedeta a trecut prin clipe teribile: „A fost foarte greu când nu știam cu ce să-i tratez” (GALERIE FOTO)

Foto: Mirela Vaida / Facebook

Mirela Vaida a mărturisit că a trecut prin clipe grele cu cei trei copii ai ei, după ce a aflat de boala de care aceștia suferă. Acum, însă, cu tratamentul luat, totul e mai bine și prezentatoarea TV se gândește să devină din nou mamă.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Mirela Vaida, despre boala de care suferă copiii ei

Vaida a povestit că au fost momente în care pielea copiilor ei era foarte uscată și apăreau răni.

Citește și: Teo Trandafir: „Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin şi încearcă să îmi pună căluşul în gură” (GALERIE FOTO)

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a spus ea, citată de spynews.ro

Acum, însă, totul e mai bine căci, după mai multe vizite la medici, s-a lămurit despre ce e vorba și știe ce tratamente trebuie să folosească.

Vaida are trei copii și mai vrea unul

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” e căsătorită, are trei copii, o fată și doi băieți, și spune că ar fi chiar încântată dacă l-ar avea și pe al patrulea. Și partenerul ei de viață își mai dorește un copil.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, mai spunea Mirela Vaida.