Brad Pitt se pensionează? Schimbări radicale în viața celebrului actor

Brad Pitt se pensionează? Schimbări radicale în viața celebrului actor
Foto: Hepta/Picturelux / Peter Sorel.

Brad Pitt este unul dintre cei mai faimoși și atrăgători actori de la Hollywood. Revistele îi atribuie titlu de „Cel mai frumos bărbat din lume”. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de invidiat și a fost implicată în zeci de proiecte reușite.

Brad Pitt are inima frântă

Mii de femei visează la ex-partenerul Angelinei Jolie, iar actrița a decis să divorțeze și nu îl mai suportă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste pe platourile de filmare, însă relația actorilor nu a rezistat tensiunilor.

Brad Pitt a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre modul în care i s-a schimbat viața după despărțirea  de Angelina Jolie, întru-un interviu oferit  publicației GQ din Marea Britanie.

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt se retrage din lumina reflectoarelor

În cadrul aceluiași interviu, Brad Pitt a declarat că se gândește serios să-și încheie cariera de actor. Vedeta spune că e pe ultima sută de metri. Se pare că actorul este pregătit să facă schimbări radicale.

,,Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc”, a mărturisit Pitt.

Urmăriți B1TV.ro și pe