Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase. „Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta”

Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase. „Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta”

Brigitte Pastramă a făcut noi dezvăluiri despre mariajul ei de cinci ani cu Ilie Năstase. Ei au fost căsătoriți între anii 2013 și 2018, dar Brigitte spune că, de fapt, căsătoria a fost în trei – a treia fiind Amalia Năstase, fosta lui soție.

Citește și: Adelina Pestrițu susține că e ”țărăneală” să cerem la pachet mâncarea neconsumată la restaurant

Brigitte Pastramă, despre un moment de cumpănă din căsnicia cu Ilie Năstase

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a povestit Brigitte Pastramă în podcastul Taclale, potrivit Cancan.

Brigitte: Eu eram soția lui Ilie Năstase și mergeam cu tot cu Amalia în concedii

Bruneta a insistat că Amalia Năstase era foarte prezentă în căsnicia ei cu fostul tenismen și a avut mult de suferit din această cauză: „Mergeam la biserică și plângeam”.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Urmăriți B1TV.ro și pe