Britney Spears se căsătorește cu Sam Asghari chiar azi. Părinții ei nu sunt invitați

Britney Spears se căsătorește cu Sam Asghari chiar azi. Părinții ei nu sunt invitați
Britney Spears și Sam Asghari, sursă foto: captură YT

Britney Spears este pregătită să se căsătorească cu logodnicul Sam Asghari chiar astăzi. Cei doi vor deveni soț și soție în fața unei liste foarte exclusiviste și restrânse de invitați, de aproximativ 100 de persoane – și surpriză –  părinții cântăreței nu au fost invitați.

Cei doi sunt căsătoriți din luna septembrie a anului trecut

Potrivit TMZ, nunta va avea loc în sfârșit, astăzi, după ce cuplul a anunțat că cei doi s-au logodit în septembrie 2021. Britney și-a arătat deja inelul cu diamant care l-a costat pe Sam Asghari 70 de mii de dolari pe Instagram.

Potrivit unor surse apropiate ale cuplului, Britnay l-a invitat pe fratele ei, Bryan Spears, dar că ea și Sam au decis să nu-i invite și pe părinții ei, Lynne și Jamie Spears și nici pe sora ei, Jamie Lynne Spears. Britney a avut o dispută publică cu toți trei din cauza dreptului de tutelă pe o perioadă de 13 ani pe care a avut-o tatăl său asupra ei și care în cele din urmă a luat sfârșit în noiembrie.

Aceasta este căsătoria cu numărul 3 a cântăreței care s-a căsătorit prima dată cu prietenul ei din copilărie Jason Allen Alexander la A Little White Wedding Chapel din Las Vegas. Britney a anulat acea nuntă 55 de ore mai târziu. Apoi, vedeta pop s-a căsătorit cu dansatorul ei, Kevin Federline, pe când se afla la apogeul carierei sale. Cei doi au fost căsătoriți din 2004 până în 2007. Ei au împreună doi copii, Sean Preston, 16 ani, și Jayden, 15 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:36 - A 58-a amânare în Dosarul „Loteria”, în care Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, e acuzat de o fraudă de 5 milioane de euro
12:35 - Rușinea României: marii noștri artiști sunt „răsplătiți” de statul român cu pensii minime. Grav bolnav, Horia Moculescu, încă jurizează, bucurându-se doar de solidaritatea și apreierea breslei și a publicului
12:33 - Andreea Bălan, concurentă de temut la „America Express”. Din dorința de a ajunge mereu pe primul loc, artista nu respectă regulile emisiunii: „E malefică!”
12:26 - Ilie Dumitrescu l-a deranjat pe fostul internațional pe Gică Hagi în ziua în care a împlinit 58 de ani. „Nu știu cum nimeresc”
12:22 - Claudiu Năsui (USR), audiat ca martor la DNA, în dosarul Pițurcă – Țuțu – Romarm: „Am făcut plângeri de fiecare dată când mi s-a părut că sunt fapte penale” (VIDEO)
12:04 - Specialiștii estimează până la 10.000 de morți, după cutremurul de 7,8 care a lovit Turcia și Siria
12:03 - A decis să se mute într-un avion după ce și-a pierdut casa în urma unui incendiu. Povestea surprinzătoare a femeii nu a rămas fără ecou
11:55 - Motorina s-a ieftinit. Prețul carburanților, luni, 6 februarie
11:54 - Șeful CJ Cluj, liberalul Alin Tișe, avertisment pentru Nicolae Ciucă: „I-am spus că dacă nu ține cont de proiectele noastre, îi voi cere demisia în fiecare zi” / Ironii la adresa ministrului PNL Marcel Boloș
11:49 - O nouă lege ar putea lăsa pietoni mulți români. Care sunt condițiile pentru a putea șofa mai departe