Bursucu’ (Adrian Cristea), despre amintirea care l-a marcat: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”

Bursucu’ (Adrian Cristea), despre amintirea care l-a marcat: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”
Foto: Adrian Cristea / Facebook

Adrian Cristea (Bursucu’), jumătatea lui Teo Trandafir la Kanal D, a povestit într-un interviu cum era să rămână paralizat la vârsta de 20 de ani. „Viaţa mea se putea termina acolo”, a spus el. Cristea a susținut că aceasta este o amintire urâtă, care i-a marcat viața, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că este doar o amintire și atât.

Adrian Cristea (Bursucu’) a povestit cum era să rămână paralizat la 20 de ani

Adrian Cristea, zis Bursucu’, a susținut că, la vârsta de 20 de ani, a fost pe punctul de a rămâne paralizat după ce, la un antrenament de dans, un coleg i-a căzut direct pe cap.

„La 20 de ani eram pe cale de a rămâne paralizat. Este o amintire urâtă, care m-a marcat, viaţa mea se putea termina acolo. M-am accidentat în sală, la un antrenament de dans; mi-a căzut un coleg direct pe cap, în acel moment mi s-a fisurat coloana. Eram pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a rămas doar o amintire pe care o pot povesti. A fost o cumpănă uriaşă în viaţă mea”, a povestit Bursucu’, într-un interviu pentru OK Magazine.

El a mai spus că atunci nu s-a putut ridica din pat zece zile și a fost nevoit să poarte guler cervical încă o lună şi jumătate: „Doctorii îmi explicau că nu mă pot ridica din pat, că risc să rămân paralizat şi eu credeam că sunt bine şi că pot pleca acasă. Am stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Am purtat un guler cervical încă o lună şi jumătate”.

Bursucu’: La aproape 30 de ani mi-am atins obiectivul vieţii mele – prezint emisiuni TV. Eu și Teo râdem de la orice

În schimb, acum Bursucu’ este mulțumit cu viața sa: „La aproape 30 de ani mi-am atins obiectivul vieţii mele: prezint emisiuni TV, fac ceea ce îmi place, şi anume divertisment. Oamenii mă urmăresc, ceea ce pentru mine este o mare bucurie şi o mândrie”.

Întrebat despre cel mai nostim moment care îl leagă de Teo Trandafir, colega sa de emisiune, Adrian Cristea a răspuns: „Sunt atât de multe încât întotdeauna mi-a fost imposibil să numesc unul. Râdem de la orice, avem acelaşi tip de umor, o chimie scenică extraordinară, comunicăm din priviri şi putem să ne amuzăm doar uitându-ne unul la altul într-o anumită situaţie”.

În interviul pentru OK Magazine, Adrian Cristea a ținut să se refere în mod special la un sfat pe care l-a primit de la regretata Stela Popescu: „Aş vrea să le împărtăşesc, însă, un sfat pe care l-am primit de la regretata Stela Popescu şi care m-a mişcat enorm. Mi-a spus aşa: ”Bursucelule, ţine minte de la mine, cât mai mişti din degetul mic să nu te laşi!”. Asta le-aş spune, să nu renunţe, indiferent de greutăţile întâmpinate”.

Ultima oră
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”