Bursucu’ (Adrian Cristea), despre amintirea care l-a marcat: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”

Bursucu’ (Adrian Cristea), despre amintirea care l-a marcat: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”
Foto: Adrian Cristea / Facebook

Adrian Cristea (Bursucu’), jumătatea lui Teo Trandafir la Kanal D, a povestit într-un interviu cum era să rămână paralizat la vârsta de 20 de ani. „Viaţa mea se putea termina acolo”, a spus el. Cristea a susținut că aceasta este o amintire urâtă, care i-a marcat viața, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că este doar o amintire și atât.

Adrian Cristea (Bursucu’) a povestit cum era să rămână paralizat la 20 de ani

Adrian Cristea, zis Bursucu’, a susținut că, la vârsta de 20 de ani, a fost pe punctul de a rămâne paralizat după ce, la un antrenament de dans, un coleg i-a căzut direct pe cap.

„La 20 de ani eram pe cale de a rămâne paralizat. Este o amintire urâtă, care m-a marcat, viaţa mea se putea termina acolo. M-am accidentat în sală, la un antrenament de dans; mi-a căzut un coleg direct pe cap, în acel moment mi s-a fisurat coloana. Eram pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a rămas doar o amintire pe care o pot povesti. A fost o cumpănă uriaşă în viaţă mea”, a povestit Bursucu’, într-un interviu pentru OK Magazine.

El a mai spus că atunci nu s-a putut ridica din pat zece zile și a fost nevoit să poarte guler cervical încă o lună şi jumătate: „Doctorii îmi explicau că nu mă pot ridica din pat, că risc să rămân paralizat şi eu credeam că sunt bine şi că pot pleca acasă. Am stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Am purtat un guler cervical încă o lună şi jumătate”.

Bursucu’: La aproape 30 de ani mi-am atins obiectivul vieţii mele – prezint emisiuni TV. Eu și Teo râdem de la orice

În schimb, acum Bursucu’ este mulțumit cu viața sa: „La aproape 30 de ani mi-am atins obiectivul vieţii mele: prezint emisiuni TV, fac ceea ce îmi place, şi anume divertisment. Oamenii mă urmăresc, ceea ce pentru mine este o mare bucurie şi o mândrie”.

Întrebat despre cel mai nostim moment care îl leagă de Teo Trandafir, colega sa de emisiune, Adrian Cristea a răspuns: „Sunt atât de multe încât întotdeauna mi-a fost imposibil să numesc unul. Râdem de la orice, avem acelaşi tip de umor, o chimie scenică extraordinară, comunicăm din priviri şi putem să ne amuzăm doar uitându-ne unul la altul într-o anumită situaţie”.

În interviul pentru OK Magazine, Adrian Cristea a ținut să se refere în mod special la un sfat pe care l-a primit de la regretata Stela Popescu: „Aş vrea să le împărtăşesc, însă, un sfat pe care l-am primit de la regretata Stela Popescu şi care m-a mişcat enorm. Mi-a spus aşa: ”Bursucelule, ţine minte de la mine, cât mai mişti din degetul mic să nu te laşi!”. Asta le-aş spune, să nu renunţe, indiferent de greutăţile întâmpinate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe