Bursucu, despre plecarea de la „Teo Show”: „E un proiect în care cred foarte mult”

Bursucu, despre plecarea de la „Teo Show”: „E un proiect în care cred foarte mult”
Bursucu, despre plecarea de la „Teo Show”. Sursa: Facebook/Teo Show

Bursucu pleacă de la „Teo Show” și se alătură unui alt proiect Kanal D. Este vorba despre matinalul „Dimineața cu noi”, pe care îl va prezenta alături de George Tănase și Viviana Sposub, potrivit libertatea.ro.

Adrian Cristea a intrat în familia Kanal D în 2015 și a fost gazda emisiunii „Roata Norocului” sau „Se strigă darul”. Acesta a fost ani buni coleg de platou cu Teo Trandafir, care spunea că relația lor e ca un  fel de „căsnicie publică”.

Teo și Bursucu nu vor mai fi colegi de platou

Bursucu se retrage din emisiunea „Teo Show” și va deveni colegul Vivianei Sposub, una dintre finalistele de la „Bravo ai stil! Celebrities”, și George Tănase, cunoscut datorită numerelor de comedie de la Iumor.

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu.

„Dimineața cu noi”, un energizant natural

Matinalul de la Kanal D va cuprinde informații din diverse domenii precum sănătate, nutriție, tehnologie sau sfaturi din partea specialiștilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)


Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 08.00 și va fi prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, în stilul propriu.

Urmăriți B1TV.ro și pe