Cabral a dat lovitura! Vedeta se retrage din lumea showbizului: „Mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”

Cabral a dat lovitura! Vedeta se retrage din lumea showbizului: Mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait
Foto: Facebook/Cabral.

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Telespectatorii l-au îndrăgit și au urmărit proiectele în care s-a implicat vedeta. Cabral este cunoscut publicului larg și pentru blogul pe care îl are în mediul online și prin intermediul căruia discută cu mii de fani.

Cabral, dezvăluiri cutremurătoare

Prezentatorul a fost sincer ca niciodată și a recunoscut că vrea să se retragă din lumea showbizului autohton. Urmăritorii nu se așteptau la acest anunț. Se pare că vedeta vrea să-și ia o pauză și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

„Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om. Am obosit.

O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite.

Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat”, a scris Cabral pe blog-ul personal.

Unde se retrage Cabral

Cabral vrea să fie prezent în viața copiilor săi. Acesta a mărturisit că are nevoie de odină ca să „se plictisească și să știe ce înseamnă să-și tragă sufletul”.

„Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor  opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi.

Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă”, a mai spus Cabral.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”
12:12 - Ucraina vrea să adere la UE în termen de doi ani, afirmă premierul Denis Shmîhal
12:11 - Soldații ruși au fugit mâncând pământul după ce o dronă ucraineană le-a luat la țintă buncărul (VIDEO)
12:09 - Mira a avut parte de o experiență neplăcută în vacanță: „N-am făcut niciodată în viața mea”. Cu ce probleme s-a confruntat artista
12:05 - Mesajul lui Rafa Nadal, după ce a fost egalat de Novak Djokovic la titluri de Grand Slam câștigate
11:47 - Ucraina acuză Comitetul Olimpic Internațional că „este un promotor al războiului”: „Banii rusești care cumpără ipocrizia Olimpică nu au miros de sânge ucrainean”