Cabral, fanul filmelor pentru adulți? Ce crede Andreea Ibacka despre pasiunea prezentatorului

Cabral, fanul filmelor pentru adulți? Foto: Facebook/Cabral.

Cabral a fost invitatul emisiunii lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a fost pus în situații incomode și a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări provocătoare.

Cabral face research pe site-urile pentru adulți

La un moment dat. soțul Andrei l-a întrebat dacă se uită la filme pentru adulți. Cabral nu a evitat răspunsul și a fost sincer ca niciodată. Vedeta a recunoscut că se uită frecvent la acest gen de filme. Bărbatul este curios să afle ce mai apare nou în acest domeniu. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube. A adunat 10 miliarde de vizualizări

„Da. Ce, tu nu faci research? Cred că săptămâna trecută m-am uitat. Nu mai am net. Am uitat să-l plătesc. Și vecinul a schimbat parola. Nu pot să mă mai leg la Wi-Fi-ul lui. Am urlat aseară să dea drumul la Wi-Fi de guest”, a fost răspunsul lui Cabral.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Andreea şi Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase, vesele și longevive cupluri din showbiz. Recent, Cabral a dezvăluit secretul longevității căsniciei sale, enervat de comentariile pe care le privește pe rețelele sociale. Se pare că cei doi își respectă dorințele și libertățile reciproc și nu încearcă să-și impună punctele de vedere.

Cum a început povestea de dragoste dintre vedete

Cele două vedete s-au apropiat foarte mult pe platourile de filmare ale serialului „Inimă de Țigan”. El era proaspăt divorțat, iar ea, o tânără fermecătoare și amuzantă.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Soții au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008,  iar în 2011 s-au căsătorit.

În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult. Partenerii cresc doi copii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)