Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei. Cine se află pe primul loc

Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei. Cine se află pe primul loc
Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc

Nu mai este nici o noutate faptul că milionara Camelia Șucu este considerată drept una dintre cele mai puternice femei din România.

Având peste 25 de ani de experiență în business, milionara în euro și-a făcut, în ultimii ani, un nume de una singură în mediul de afaceri, după divorțul dureros de Dan Șucu.

Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei

Camelia Șucu a fost, după cum se știe, protagonista celui mai scump divorţ din România. Camelia și-a încheiat socotelile cu fostul soţ, milionarul Dan Șucu, în anul 2007.

La acel moment, Camelia a rămas cu o avere considerabilă, căci a părăsit afacerea cu mobilă, la care, de altfel, pusese umărul împreună cu fostul soț, pentru o sumă record de aproximativ 40 de milioane de euro.

La scurt timp însă, Camelia a dovedit că se poate descurca și pe cont propriu în afaceri, răzbind în lumea acerbă a bărbaților. Întrebată de cei mai importanți bărbați din viața ei, Camelia Șucu a făcut un „Top 3” al acestora.

Dan Șucu nu se află în topul afaceristei

Pe locul întâi a fost pus tatăl cunoscutei femei de afaceri, pe care l-a pierdut în urmă cu doi ani, dar care i-a lăsat o moștenire sufletească de neegalat.

„Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu. Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat ,pentru felul în care a știu să exprime iubirea. Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția. Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată!”, a mărturisit Camelia Șucu, potrivit Click.

Locul doi în topul Cameliei Șucu este ocupat de partenerul ei de afaceri, italianul Pascuale Natuzzi, omul care i-a oferit cea mai prețioasă lecție în afaceri.

„Pe locul al doilea ar fi partenereul meu de afaceri, Pascuale Natuzzi, un om pe care l-am întâlnit în primii ani de viață a mea ca om de bussines, atunci când nu știam nici măcar cum să definesc un bussines.

În viața mea de om de afaceri, Pascuale e acea valoare în mediul de bussines pe care oricine și-ar dori să o întâlnească. Mă refer la loialitate aici, și nu la conturi în bancă. El face de 60 de ani acest bussines. Ne-am intersectat în urmă cu ceva timp și de atunci m-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc de universul Natuzzi, a declarat femeia de afaceri.

Al treilea loc în top este ocupat de Sir Richard Charles Nicholas Branson, om de afaceri, investitor și filantrop britanic. În 2011, Branson era al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, cu o avere de aproximativ 4,2 miliarde dolari.

„Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi. L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați”ne-a dezvăluit Camelia Șucu.

Nepoțelul afaceristei ocupă și el un loc important în top. Camelia este bunică la doar 57 de ani. Are trei nepoței superbi, două fetițe și un băiețel.

„Până și de la nea Vasile, cum vedea el că trebuie făcute solariile pentru roșii bio, cum își aducea albinele să facă polenizarea. Am de învățat chiar și de la nepoțelul meu lucruri minunate. Zi de zi ,sunt uimită de cât de curat și de profund poate gândi un copilaș, care în ianuarie va face șapte anișori!”ne-a mai spus afacerista.

Urmăriți B1TV.ro și pe