Când începe Românii au talent 2022. Cine va face parte din juriul sezonului 12, de la Pro TV (FOTO)

Când începe Românii au talent 2022. Cine va face parte din juriul sezonului 12, de la Pro TV (FOTO)
Când începe Românii au Talent 2022 / Foto: Instagram / Românii au talent

Pro TV a făcut anunț important pentru fanii emisiunii Românii au talent. S-a aflat data la care va începe sezonul cu numărul 12, dar și cine va face parte din juriul producției de talente.

Smiley și Pavel Bartoș vin cu noi surprize începând din acest an. Luna februarie pare să aducă vești din ce în ce mai bune cu privire la show-ul Românii au talent.

Când începe Românii au talent 2022, la Pro TV

Pro TV a anunțat oficial când va începe noua emisiune, iar Smiley și Pavel Bartoș au împărtășit și ei veștile în mediul online.

Așteptăm cu nerăbdare startul noului sezon! Ne vedem începând din 4 februarie, la Pro TV. Până atunci vă dorim un weekend prelungit așa cum vă doriți”, scrie pe pagina de Instagram de la Românii au talent.

Emisiunea revine pe micile ecrane și în 2022, așa cum i-a obișnuit pe fani, tot în sezonul de primăvară. Ultimele ediții din 2021 au avut loc la finalul lunii mai.

Cine sunt jurații Românii au talent 2022, sezonul 12

În sezonul 12 al emisiunii de la Pro TV, la masa juriului se vor așeza: Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Smiley și Pavel Bartoș vor fi, așa cum i-au obișnuit pe fanii emisiunii de 12 sezoane, gazdele producției difuzate de Pro TV.

Câștigătorul Românii au talent 2021

În 2021, sezonul 11 al emisiunii, victoria a fost obținută de ventriloca Ana Maria Mărgean, cea care a primit Golden Buzz de la Andra, în preselecții.

În vârstă de 11 ani, tânăra a intrat în 2021 în posesia premiului de 120.000 de euro. Ea este ventriloc de 2 ani, de când a descoperit această artă pe YouTube și a continuat să studieze și să aprofundeze.

Urmăriți B1TV.ro și pe