Care este secretul unei siluete ideale al Mariei Constantin

Care este secretul unei siluete ideale al Mariei Constantin
Foto: Instagram

Maria Constantin este foarte atentă la aspectul ei fizic. La vârsta de 35 de ani, cântăreața reușește să aibă un fizic de invidiat, mai mult, artista vrea să arate și mai bine, pentru că petrece mult timp în lumina reflectoarelor.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit cum reușește să slăbească atunci când se îngrașă. Cântăreața are un secret care ține foarte mult de alimentație, dar recunoaște că este și adepta produsele de slăbire și întreținere, notează Fanatik.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că încearcă să se limiteze la o singură masă pe zi mai bogată, însoțită de mai multe gustări.

„Îmi primul rând cred că de la foame. Într-adevăr mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea, dacă nu mănânci nu te îngrași.

De obicei mănânc decât o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt.

Încerc să mă mențin din alimentație”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

Ce include meniul zilnic

În ceea ce privește mâncarea pe care o consumă într-o zi obișnuită, Maria Constantin a povestit că cel mai mult dimineața are un mic dejun copios, iar la prânz preferă o supă cremă. Masa cea mai slab calorică e reprezentată de cină, atunci când Maria Constantin spune că optează de obicei pentru salată.

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se află somonul”, a spus cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe