Carmen Grebenișan a avut nevoie de intervenția medicilor la Survivor România 2023: „Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”

Carmen Grebenișan a avut nevoie de intervenția medicilor la Survivor România 2023: „Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”
Foto Instagram-Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău. Rigorile și condițiile grele din jungla dominicană au început să-și pună amprenta asupra concurenților, cărora le era din ce în ce mai greu să facă față.

În cadrul celei mai recente ediții Survivor România 2023, lui Carmen Grebenișan i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Medicii au intervenit imediat.

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău. Show-ul de supraviețuire  începe să fie din ce în ce mai provocator pentru concurenți.

În cadrul celei mai recente ediții de luni, 23 ianuarie, Carmen Grebenișan a cedat după ce a ieșit pe traseu. Faimoasa s-a prăbușit la pământ sub privirile panicate ale colegilor ei.

Faimoasa Carmen Grebenișan a luptat pentru a aduce un punct prețios echipei sale împotriva Andreei Moromete din echipa Războinicilor. Faimoasa nu se afla în cea mai bună formă în momentul în care a ieșit pe traseu, iar la un moment dat puterile au părăsit-o și s-a prăbușit, scrie Viva!.

Cu ce s-a confruntat Carmen Grebenișan

Personalul medical a intervenit imediat, iar concluzia a fost că influencerița suferă de epuizare și nu mai intrat pe traseu. Războinicii s-au ales astfel cu o nouă victorie pentru echipa lor.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel în emisiunea de la PRO TV.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”, a spus concurenta la Survivor România, conform PRO TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”