Carmen Grebenișan vrea să se mute din România: „Căutăm toate variantele…”

Carmen Grebenișan vrea să se mute din România: Căutăm toate variantele...
Foto Instagram-Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a anunțat pe rețelele de socializare că  vrea să se mute din România.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară, care de-a lungul timpului  a avut parte de foarte multe premii pe urma carierei sale profesionale.  Influencerița  trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Militaru, iar acum, cei doi s-au hotărât să se mute din țară, conform Viva.ro.

Carmen Grebenișan vrea să se mute din România

De curând,  Carmen a făcut un anunț  pe rețelele de socializare. Vedeta  le-a transmis fanilor că este decisă să se mute din România împreună cu partenerul ei.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar … o lună, două, trei, un an, sau de tot.”, a spus vedeta.

Carmen Grebenișan este mereu activă pe rețelele de socializare,  unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața ei. Recent, aceasta a postat o fotografie din Barcelona, iar la descriere ar fi scris și despre mutare, conform sursei citate. Aceasta a postat și un videoclip în care spune  că își dorește foarte tare să facă acest pas, însă nu știe dacă doar pentru o perioadă, sau pentru totdeauna.

Carmen Grebenișan, despre banii pe care îi investește

Carmen Grebenișan a vorbit despre banii pe care îi investește în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” .Influencerița  a specificat că investește foarte mult în călătorii, precum și în servicii de calitate, conform antenastars.ro.

„Știu că trebuie să investesc, pentru că așa se cuvine. Mi-e foarte greu să investesc în produse care se pierd de-a lungul timpului sau care se defavorizează foarte repede.”, a declarat Carmen Grebenișan.

Urmăriți B1TV.ro și pe