Carmen Harra, decodificarea destinului. Cifra anului în care te-ai născut determină durata vieții: „Eu îmi știu data morții”

Carmen Harra, decodificarea destinului. Cifra anului în care te-ai născut determină durata vieții: „Eu îmi știu data morții”
Sursa Foto: Captură video/FB/Carmen Harra

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a vorbit despre câteva subiecte de actualitate și a explicat semnificația unor evenimente petrecute în ultima perioadă.

De-a lungul timpului, clarvăzătoarea a intrat în atenția tuturor cu previziunile pe care le-a făcut, iar de curând aceasta a ținut să vorbească despre destinul Reginei Elisabetei a II-a, dar și despre cum i-a influențat viața cifra anului în care s-a născut.

Carmen Harra: Am știut că regina moare anul acesta

Carmen Harra a fost invitată la emisiunea „Golden Hour”, de la radio Gold FM,  unde a vorbit despre importanța cifrelor din viața oamenilor, mai exact despre cifra anului în care s-au născut.

De asemenea, clarvăzătoarea a abordat și un subiect destul de sensibil, moartea Reginei Elisabetei a II-a. Potrivit acesteia, cifra 7 i-a dictat suveranei soarta.

Conform numerologiei, cifra destinului 7 reprezintă o legătură între divinitate și persoanele născute cu această cifră.

Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani,au fost afirmațiile clarvăzătoarei Carmen Harra, potrivit Radio Gold FM. 

Cifra anului în care te-ai născut determină durata vieții

Clarvăzătoarea a ținut să specifice că Prințesa Diana s-a născut și ea, tot sub semnul cifrei 7, și ar fi trebuit să trăiască până la vârsta de 88 de ani. Cu toate că moartea acesteia a fost una bruscă, Carmen Harra susține că există posibilitatea ca drumul vieții unei persoane să fie întrerupt brusc de anumiți factori, cum a fost cazul Prințesei Diana, notează cancan.ro.

Conform numerologiei, fiecare persoană își poate afla data la care va muri, însă există o metodă prin care îți prelungi viața.

E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științeia mai transmis Carmen Harra, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe