Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale: „Nu m-a crezut nimeni. Iată că s-a întâmplat”

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale: „Nu m-a crezut nimeni. Iată că s-a întâmplat”
Sursa Foto: Captură Video/ Facebook

Carmen Harra a analizat anul 2023 şi a făcut o serie de previziuni sumbre. De curând, celebra prezicătoare reconfirmă una dintre profețiile sale.

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul?

Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii. Așa că cei care aveți bani mulți în bancă mai gândiți-vă pentru că două bănci mari vor colapsa pe parcusul acestui an. Și în anii care vin sistemul monetar se va prăbuși. Mai gândiți-vă, ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!”, a spus Carmen Harra, într-un clip postat pe TikTok.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

Nu de mult, Carmen Harra a tras un semnal de alarmă și ia îndemnat pe români să-și achiziționeze case, terenuri sau automobile dacă au posibilitatea financiară de a face acest lucru.

„Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.

Nu mai vorbim de case care. Cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22%. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare.

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii”, a declarat clarvăzătoarea pentru ciao.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe