Cât de zgârcit este Dan Negru. Familia l-a dat de gol pe celebrul prezentator

Cât de zgârcit este Dan Negru. Familia l-a dat de gol pe celebrul prezentator
Foto: Facebook / Dan Negru

Dan Negru este una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea românească. Adesea, în spațiul public, au apărut mai multe zvonuri și glume pe seama faptului că prezentatorul de la Antena 1 ar fi zgârcit.

Recent, chiar și apropiații familiei, mai în glumă, au confirmat acest lucru. Cel care a vorbit despre Dan Negru este chiar finul său, omul de radio Răzvan Popescu, colegul lui Flick.

El a recunoscut că deși îi este naș, nu respectă tradiția și nu merge la Dan Negru cu un curcan, în ziua aniversării a șapte ani de căsnicie.

Mai mult decât atât, omul de radio a recunoscut și el faptul că prezentatorul de la Antena 1 este zgârcit, dar a precizat că întotdeauna pune „câte ceva pe masă”.

Nu mă duc la nașul Dan Negru cu un ditamai curcanul, doar cu ”Bună ziua!”, și să pună el masa. E cam zgârcit, dar de o scobitoare tot găsește el, l-a mai vindecat Codruța, soția lui”, a povestit vedeta, potrivit Playtech.ro.

Tags:
Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat pe tot parcusul Congresului (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)