Cât mai rezistă căsnicia lui Mihai Petre cu Elwira? Bărbatul, o nouă reacție nervoasă la „Asia Express” la adresa ei: „Te tot plângi”

Cât mai rezistă căsnicia lui Mihai Petre cu Elwira? Bărbatul, o nouă reacție nervoasă la Asia Express la adresa ei: Te tot plângi
Mihai și Elwira Petre, la Asia Express sezonul 4 / Foto: Facebook / Mihai Petre

Tensiuniile din Asia Express își spun cuvântul în casnicia dintre Mihai Petre și Elwira. Vedeta are din ce în ce mai multe reacții nervoase la adresa partenerei sale de viață și se pare că nu iartă nimic. Concurentul s-a enervat extrem de rău după ce soția lui nu a mai putut să își care bagajul.

Concurenții din Asia Express sezonul 4 au parte de noi provocări, iar atmosfera devine din ce în ce mai tensionată. Oboseala și dorința de a câștiga marele premiu se vede în reacțiile concurenților, iar cursa a devenit din ce în ce mai dificilă, mai ales după ce echipele au primit reguli noi, care le îngrădesc puterea din concurs.

Mihai Petre și soția lui Elwira au fost, recent, protagoniștii unui alt eveniment tensionat, moment în care vedeta a reacționat nervos la adresa partenerei sale.

Mihai Petre, o nouă reacție nervoasă la adresa soției lui Elwira, la Asia Express sezonul 4

În ultima ediție de Asia Express, concurrenții au fost nevoiți să scrie pe apă, ebru fiind o tehnică de a picta inventată în Turcia.

După ce la proba cu versurile melodiei, Elwira s-a plâns că Mihai Petre scrie urât, la proba ce a presupus desenul pe apă blonda a dorit să realizeze ea cerințele.

„Era foarte interesantă tehnica. E prima dată când am văzut în viața mea așa ceva. Trebuia să ai foarte mare grijă când scriai acolo și trebuia să fii foarte ferm, pentru că dacă te opreai se strica totul. Nu puteai recunoaște caracterul. Normal că și aici Elwira a scris mult mai frumos decât mine, pricepută în toate cele, cu mult peste mine”, a spus Mihai Petre, în timpul emisiunii.

Deși Elwira a dorit să scrie ea pe apă mesajul Mihai Petre a insistat să îl realizeze el „Te rog, lasă-mă pe mine. Lasă-mă pe mine, da?”, i-a spus dansatorul soției sale, care i-a replicat „Ce să te mai las?!”.

Cei doi nu au reușit să scrie din prima, corect, pe apă mesajul Asia Express, motiv pentru care au reluat mai târziu cursa. Într-un moment de tensiune, Mihai Petre a mai avut o reacție nervoasă la adresa soției sale, după ce Elwira s-a plâns că nu dorește să își ia ghiozdanu pentru că era foarte greu.

„Ți-e bine? Aleargă acum, hai! E mai greu, te tot plângi de 200 de grame în plus”, a replicat Mihai Petre vizibil enervat.

Vedeta a decis să care el ambele ghiozdane după evenimentul petrecut.

Ce se întâmplă în căsnicia lui Mihai Petre și a Elwirei

Vedeta nu a oferit prea multe detalii cu privire la show-ul de la Antena 1. În presa tabloidă s-a zvonit că Mihai Petre și Elwira ar fi cei doi câștigători ai concursului Asia Express. 

Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a declarat Mihai Petre pentru fanatik.ro, în urmă cu câteva săptămâni.