Cătălin Moroșanu, actor de film alături de Dan Negru. Iată pe cine va interpreta „Moartea din Carpați”

Cătălin Moroșanu, actor de film alături de Dan Negru. Iată pe cine va interpreta „Moartea din Carpați”
FOTO: Facebook: Catalin Morosanu

Cătălin Moroșanu, celebrul luptător de K1 se pregătește pentru lansarea pe marile ecrane. Fostul concurent de la „Sunt celebru scoate-mă de aici” urmează să joace într-un film, alături de Dan Negru. Pentru ca prestația lui să fie una cât mai bună, Moartea din Carpați a decis să ia și lecții de actorie.

Cătălin Moroșanu este deja obișnuit să apară pe micul ecran. În ultimii ani, „Moartea din Carpați” a participat la „Ferma vedetelor”, la „Asia Express”, iar de la „Sunt celebru scoate-mă de aici” a plecat câștigător. Acum, luptătorul de K1 revine în lumina reflectoarelor, însă de această dată într-o producție cinematografică.

Rolul pe care l-a primit i se va potrivit mânușă, iar recent bărbatul în vârstă de 35 de ani a început și orele de actorie, ca prestația sa să fie una impecabilă.

Cătălin Moroșanu, un nou rol într-un film pentru copii

„Moarte din Carpați” a avut timp suficient să se relaxeze în izolare, căci s-a întors în forță, iar de această dată nu mai este vorba despre o emisiune TV, ci despre un film pentru copii. Micuții cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani vor avea șansă să îl urmărească pe faimosul luptător într-un rol care i se potrivește perfect.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a povestit Cătălin Moroșanu, la Antena 1, potrivit Prosport.ro.

Lecțiile de actorie, o nouă provocare pentru Moroșanu

Luptătorul de K1 se pregătește intens pentru următorul său rol. Chiar dacă nu ar urma să aibă probleme mari cu adaptarea la personaj, se pare că trucurile actoricești i-ar cam da bătăi de cap.

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult… pentru că dau impresia că sunt violent şi nu este în regulă. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo la o notă de 5, la un suficient”, a povesti „Moartea din Carpați”, pentru sursa citată mai sus.

Dan Negru, coleg pe platoruile de filmare

Pentru moment nu se cunosc foarte multe detalii referitoare la pelicula ce ar urma să se filneze începând cu data de 15 iunie.

Publicul nu știe când va apărea aceasta în cinematografe și când vor avea șansă să în vadă pe Moroșanu în rol său, însă sportivul a mărturisit că unul dintre colegii de pe platoruile de filmare este chiar Dan Negru.

„Începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, a povestit Cătălin.

Ultima oră
19:17 - Alexandru Rafila, întrebat dacă are „curaj” să își vaccineze copilul: Știe discuțiile legate de utilitatea vaccinării. E pregătit și chiar mă întreabă când îl vaccinez
19:00 - Alexandru Rafila: Probabil că săptămâna viitoare vom ajunge la 25.000 sau 28.000 de cazuri pe zi / Este aproape imposibil să nu te infectezi cu tulpina Omicron
18:43 - O fată de 13 ani a fost rănită de un recipient cu lichid inflamabil aprins, în județul Argeș. Recipientul ar fi fost aruncat dintr-o mașină
18:26 - SUA, pregătită să contracareze agresiunea rusă în orice scenariu. Antony Blinken: Alegerea este a lui Vladimir Putin. Diplomația, singura modalitate responsabilă pentru soluționarea crizei
18:02 - 11.743 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Doar 1.312 au venit pentru prima doză
17:48 - Incendiu violent în Covasna: 5 case au ars complet și alte 3 au rămas fără acoperiș. Au fost evacuate 19 persoane, printre care și doi copii
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)
16:42 - Adrian Criț (STB): Mai mulți conducători de troleibuz s-au întors tremurând la depou. Au fost presați de liderii sindicali să iasă de pe traseu. Cineva va răspunde în fața legii