Cătălin Moroșanu, ofertat să devină bodyguardul lui Gigi Becali: „Mi se ridicau figurile la cap”

Cătălin Moroșanu, ofertat să devină bodyguardul lui Gigi Becali: „Mi se ridicau figurile la cap
FOTO: Facebook: Catalin Morosanu

Gigi Becali și Cătălin Moroșanu ar fi putut lucra împreună. După ce a încheiat angajamentul cu Cătălin Zmărăndescu, patronul celor de la FCSB i-a propus la un moment dat luptătorului să-i fie gardă de corp.

Cătălin Moroșanu a refuzat propunerea lui Gigi Becali. Cel care l-a ajutat să ia decizia a fost chiar antrenorul său, Mihai Constantin.

„Am fost atenţionat de antrenorul meu: ‘te duci acolo la Gigi Becali, o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă, lumea o să zică mamă, cine-i ăla? Capitala o să-ţi fure minţile! Rămâi în Moldova şi dă-i cu pumnul!’. Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea”, a declarat Cătălin Moroșanu la Antena Sport.

„Am preferat să caut gloria, să-mi urmez visul, să merg pe cărarea aia în gustă, nu pe autostradă”, a mai precizat Moroșanu.

În kickbox, Cătălin Moroșanu are 48 de victorii (28 prin KO) și 12 înfrângeri (4 prin KO). Debutul l-a avut în anul 2006. De-a lungul carierei, s-a luptat cu nume importante din circuit: Stefan Leko, Freddy Kemayo, Junichi Sawayashiki, Gary Goodridge, Mighty Mo, Errol Zimmerman, Anderson „Braddock” Silva, Pavel Zuravlev, Daniel Sam, Zabit Samedov și Daniel Sam.

Cătălin Moroșanu, provocat de către Daniel Ghiță

În ultimii doi ani, Cătălin Moroșanu a fost tachinat în repetate rânduri de către Daniel Ghiță. Șansele ca meciul să aibă loc sunt minime, în condițiile în care „Moartea din Carpați” și-a anunțat retragerea și este implicat mai mult în afaceri și show-uri de diversment.

De partea celaltă, Daniel Ghiță a revenit după o pauză de 4 ani în circuit. S-a implicat în politică o perioadă și chiar a candidat la primăria unui sector din București. Reîntors în ring, l-a făcut KO după un minut și 35 de secunde pe veteranul Dzevad Poturak și i-a provocat la bătaie pe Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi și Raul Cătinaș.

În opinia promotorului Eduard Irimia, în eventualitatea unui meci între Ghiță și Moroșanu, ambii sportivi ar trebui să primească minim 50.000 de dolari.

Războiul declarațiilor dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță a început în 2018

Daniel Ghiță a lansat mai multe atacuri durela adresa lui Cătălin Moroșanu.

„Când unii vor să fie băgați în seamă îmi pomenesc numele! Când îmi rostesc numele, mai scrie presa despre ei și devin și ei ‘vedete’, mai mănâncă o pâine, că în kickbox nu au dovedit nimic! Urmăriți filiera aurului? Nu tot ce sclipește e aur! :))) Când mergi la luptă cu un Samurai, trebuie să mergi pe cal cu sabie, nu călare pe un măgar cu o bâtă și o traistă de noroi să arunci în alții!

Încep să îl înțeleg pe #Hagi! Are dreptate omul când afirmă că românii nu își respectă valorile!

Nonvalorile promovate de TV, care nu au demonstrat nimic în kickbox, sport se cred valoroase, iar cei care au devenit cunoscuți prin sport, sacrificii și muncă sunt denigrați și umiliți de niște ‘sportivi’mediocri, care nu au dovedit nimic în sport. Rămân mâncați de invidie, frustrare, că nu au ajuns la performanțele mele!”, este unul dintre ultimele mesaje ale lui Ghiță

La finalul anului 2019, Cătălin Moroșanu a venit cu un răspuns pentru Daniel Ghiță.

„Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu Daniel Ghiță. Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el. La felul cum se comportă, cum vorbește, cum da în toți sportivii… Nu pot, nu pot! N-a fost fair-play față de noi. Dacă aș face un meci cu el, i-aș ridica valoarea”, a declarat Moroșanu pentru Pro TV.

Ultima oră
19:17 - Alexandru Rafila, întrebat dacă are „curaj” să își vaccineze copilul: Știe discuțiile legate de utilitatea vaccinării. E pregătit și chiar mă întreabă când îl vaccinez
19:00 - Alexandru Rafila: Probabil că săptămâna viitoare vom ajunge la 25.000 sau 28.000 de cazuri pe zi / Este aproape imposibil să nu te infectezi cu tulpina Omicron
18:43 - O fată de 13 ani a fost rănită de un recipient cu lichid inflamabil aprins, în județul Argeș. Recipientul ar fi fost aruncat dintr-o mașină
18:26 - SUA, pregătită să contracareze agresiunea rusă în orice scenariu. Antony Blinken: Alegerea este a lui Vladimir Putin. Diplomația, singura modalitate responsabilă pentru soluționarea crizei
18:02 - 11.743 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Doar 1.312 au venit pentru prima doză
17:48 - Incendiu violent în Covasna: 5 case au ars complet și alte 3 au rămas fără acoperiș. Au fost evacuate 19 persoane, printre care și doi copii
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)
16:42 - Adrian Criț (STB): Mai mulți conducători de troleibuz s-au întors tremurând la depou. Au fost presați de liderii sindicali să iasă de pe traseu. Cineva va răspunde în fața legii