Cătălin Scărlătescu, la capătul puterilor în Grecia?! Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi fără limite (Antena 1)

Cătălin Scărlătescu, la capătul puterilor în Grecia?! Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi fără limite (Antena 1)
Foto: Instagram / Chefi fără limite / Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în Grecia. Recent, la filmările Chefi fără limite, celebrul bucătar de la Antena 1 i-a băgat pe internauți la idei cu ultimul gest pe care l-a făcut.

Chef Scărlătescu, alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu a plecat în aventura vieții sale, în Chefi fără limite. Filmările se desfășoară în Grecia, acolo unde echipa degustă preparate delicioase, se bucură de peisajele superbe și se plimbă de pe o insulă pe alta. Totuși, în tot acest timp ei acceptă și provocările concursului și sunt nevoiți să participe la fel și fel de probe.

Ce se întâmplă, de fapt, la Chefi fără limite, în Grecia?

În urmă cu puțin timp, chef Scărlătescu a postat un video în care arată cum se bucură de un mic dejun copios, în Grecia. Vedeta de la Chefi fără limite a fost filmată stând pe o bordură, în Grecia, acolo unde mănâncă o prăjitura și bea o cafea.

Foto: Instagram / Chefi fără limite
Foto: Instagram / Chefi fără limite

Cătălin Scărlătescu, surpriză pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Se pare Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au plâns de faptul că Scărlătescu le gătește doar chiftele. În acest context, bucătarul de la Antena 1 s-a gândit să își surprindă într-un mod amuzant colegii. De această dată nu le-a mai spus că le gătește chiftele, ci boulette de viande. Termenul este traducerea, în franceză, a cuvântului „chiftele”.

Îmi spun colegii mei că la emisiunea asta le-a făcut numai chiftele, de i-am bătut, i-am nenorocit. Eu zic să schimbăm meniul, nu le mai fac chiftele, o să le fac boulette de viande”, a spus Cătălin Scărlătescu într-un story postat pe Facebook.